Dursun Özbek'ten Arda Turan Bombası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten Arda Turan Bombası!


fft107_mf6840587.Jpeg

Dursun Özbek transfer bombasını patlatmak üzere. İki yıllık Barcelona macerasına sezon sonunda nokta koyacak olan Arda Turan, ‘sevdam' dediği sarı-kırmızılı kulübe geri dönüyor. Katalan ekibine yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo, sezon sonunda ünlü oyuncumuzla yolların ayrılacağını açıkladı.


Barça her ne kadar Arda için 25 milyon Euro istese de şu ana dek teklifte bulunan bir kulüp olmadı. Bu gelişmenin ardından Galatasaray'ın eski oyuncusuyla temasa geçtiği ve kiralama yöntemiyle transferi bitireceği öğrenildi.

Geçen günlerde Galatasaray Lisesi'nde katıldığı panelde, “Gerçekten Galatasaray'a faydalı olacağımı düşünüyorum” diyerek dönüş sinyali veren Arda'ya Barcelona'da aldığı 4 milyon Euro ödenecek ve kaptanlık verilecek. İspanyol devi de kiralama formülüne sıcak. Başkan Dursun Özbek de menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla yıldız futbolcuya, “Senin döneceğin tek kulüp Galatasaray'dır. Avrupa'da çok şey öğrendin. Bu kulübün kaptanı ol ve birlikte yeniden güzel günler yaşayalım” mesajını gönderdi.

Sözcü
 
4 az bence koca gotunu sahada kulhan beyi gibi gezdirmesi icin en az 6 vermeliyiz.

Bu arada oradan aldigi 4 demisler vergiyi babam karsiliyor galiba 2.5a gelecekse gelsin kaptanligida babayi alir gitsin kendine 3.kaptan pazu bandi falan yaptirsin
 
zaten yeterince ağa futbolcunun,gruplaşmanın vs. olduğu takımı iyice beter etmek için müthiş hamle. Oynadığı dönemlerde neler yaptığını biliyoruz.
 
Herif öyle oyuncu seçimlerinde bulunuyor ki alacağı yıldız oyuncu bile taraftarı ikiye bölüyor.

Ben kendisini sevmiyorum ve gelmesini de istemiyorum mesela.
 
ya yürü gidin arda kim oluyorda 4milyon verecegiz? o parayi verdikten sonra iki oyuncu transfer edersin arda kalitesinde
 
Gelmesini istemem zaten daha gelmez de şimdi. Ne zaman göt göbek özerkliğini ilan ederse o zaman gelir kapımızda yatar.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Yıllardır Arda'nın oyun zekasını yere göğe sığdıramayan, adamın futbolculuğuna laf söyleyenlere ne kadar saçmaladıklarını anlatmaya çalışan birisi olarak bu saatten sonra gelirse eğer Nihat'ın Beşiktaş'a döndüğü seferki gibi olur diye korkuyorum. Zirveyi gören psikoloji bizim oyuncuları tamamen bozuyor, amaçsızlaştırıyor. Arda'nın gitmeden önceki son senesinde bile ne kadar başı boş davrandığını düşününce bu saatten sonra Barça'dan bize düşmesi halinde sezonun yarısını sakat yarısını da formsuz geçirir gibi geliyor. Daha maaş konusuna hiç girmiyorum bile.
 
Üst Alt