Dursun Özbek'ten Derbi Yorumu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
238f5c348fe640caa67f3c0f385923eb.jpeg

Galatasaray E-Spor takımının 1905 GSYİAD'a devredilmesiyle ilgili düzenlenen toplantıda basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş maçına değindi.


Derbinin ligdeki 34 maçtan birisi olduğunu söyleyen Özbek, "Ezeli rekabetten kaynaklı önemli bir maç. 100 seneyi aşkındır iki takım maç yapıyor. Bu da onlardan birisi. Güzel ve keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Ezeli rekabetin büyüklüğü burada. Galatasaray da hazırlıklarını sürdürüyor. Keyifli bir maç olacak. İzleyenler de büyük keyif alacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Maçla ilgili tahmini sorulan sarı-kırmızılıların başkanı, "Falcılık yapmamı istiyorsunuz. Bugünkü lige bakarsanız ligdeki bütün takımlar birbirini yenebilecek seviyede. Galatasaray ile Beşiktaş'ın oynayacağı maçın ehemmiyeti, rekabetin 100 yılı aşkın olması. İki takım da birbirini defalarca yenmiş ve berabere kalmış. 3 ihtimalli sonuç her zaman gündemdedir. Sonuç sahada çıkacaktır. İki takım için de önemli maç. Performansını daha iyi gösteren galibiyete uzanacaktır" açıklamasında bulundu.

A Spor

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Başkanından teknik direktörüne bir Allah'ın kulu yeneriz demiyor da adeta yenilgiye kılıf hazırlıyor. Sonra taraftar niye umutsuz diye şaşırırlar.
 
Üst Alt