Dursun Özbek'ten Duygusal Sözler! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten Duygusal Sözler!


dursun_ozbek_ten_bomba_itiraf_basarisiz_olduk_h8405_991b7.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bursaspor karşısında 5-0 kazanılan karşılaşma öncesi takım kampını ziyaret ederek maç yemeğinde oyunculara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi.


Takımdaşlık ruhuna vurgu yapan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, şu ifadeleri kullandı: “Bu sezon gösterdiğimiz performans ve ligde bulunduğumuz konum, Galatasaray’a yakışmıyor. Artık daha fazlasına tahammülümüz kalmadı. Sizden bugün sahaya çıkıp, elinizden gelenden de fazlasını yapmanızı bekliyorum. Başkanlık dönemim boyunca birçok fedakarlık yaptım, kendi işimi arka planlara attım, maddi ve manevi olarak kulübümüze destekte bulundum...”

‘Kenetlendikçe güçlüyüz’

“Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olarak bugüne kadarki tüm sorumluluğu ben üstlendim. Bugün burada size içimi döküyorum ve sizden bir tek şey istiyorum. İçinizde Galatasaray ruhunu yaşıyorsanız, kendinizi Galatasaraylı hissediyorsanız; bugün bunu sahaya yansıtın. Biz iyi bir takımız, kenetlendikçe de daha güçlüyüz. Ve kalan bölümdeki tablonun sorumluluğuna ortağız. Bu akşam tribünde olacağım ve ben de bir Galatasaray taraftarı olarak bu ruhu sizde görmek istiyorum.”

Tüm takım çok etkilendi

Oyuncuların bu konuşmadan çok etkilendiği, Bursa karşısındaki farklı galibiyette Özbek’in sözlerinin etkin rol oynadığı bildirildi. Dursun Özbek, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada ise “İyi maçtı, güzel bir galibiyet aldık. Mutluyuz” demişti.

Metin Karabaş / Fanatik


PORTAL HABERİ
 
Büyük başkanım motivasyon konuşması yapmayı da öğrenmiş gün geçtikçe seviye atlıyor helal sana benim bile tüylerim diken diken oldu (!)
 
adana maçını tudor un sihirli değneğine bağlamışlardı bunu da tursun başgana bağlayacakları belliydi

oynadığımız adamların kepaze halinden bahseden yok
 
Gözlerimiz kanadı maymun kılıklı yağlı surat. O koltuktan defolup gideceksin dilenci herif! Senin neyine GS başkanlığı?
 
Aldığımız bir galibiyetten hemen kendine pay çıkarttırıyor aciz herif. Eğer öyle ise bile bugüne kadar neredeydi? Kuşlara oynadığımız maçlardan önce neden yapmadı bu konuşmayı?
 
Futbol, voleybol, basketbol her bransta rezil durumdayız. Allah için 1 branş iyi olsun beeeee.. Dursun yatacak yerin yok senin..
 
Üst Alt