Dursun Özbek'ten Kulüp Çalışanlarına Veda! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten Kulüp Çalışanlarına Veda!


78da4acb4a4e49a3b3b8f5ccf941fcae.jpeg


Galatasaray Spor Kulübü 36. Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda kulüp çalışanlarıyla vedalaşmak için bir araya geldi.

Dursun Özbek, burada yaptığı konuşmada "Değerli mesai arkadaşlarım, değerli Galatasaraylılar; yaklaşık 3 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bunun 6 ayı başkan yardımcılığı süreciydi. Bu zaman zarfında birlikte çalıştık, Galatasaray'a hizmet etmek için var gücümüzü harcadık. 3 sene çok çabuk geldi geçti. Yaptığınız çalışmalar için, Galatasaray'a verdiğiniz hizmeter için teşekkür ediyorum. Zaman zaman iyi günler, zaman zakman kötü günler oldu ama 3 sene boyunca sizlerden ziyadesiyle memnun kaldım. Birbirimize haklarımız geçti, sizlerden helallik almaya geldim. Ne hakkım geçmişse helal olsun. Bugüne kadar gösterdiğiniz performansı ve çalışma gücünü Galatasaray'a verdiğiniz desteği bundan sonra da esirgemeyin. Başkanlıklar dönemseldir. Bir dönem ben çalıştım. Şimdi başka bir değerli kardeşim bu görevi üstleniyor. Bana verdiğiniz desteği kendisine de vermenizi istiyorum" şeklinde konuştu.

http://www.galatasaray.org/haber/kulup/dursun-ozbekten-kulup-calisanlarina-veda/37627
 
"yaklaşık 3 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bunun 6 ayı başkan yardımcılığı süreciydi. Bu zaman zarfında birlikte çalıştık, Galatasaray'a hizmet etmek için var gücümüzü harcadık. 3 sene çok çabuk geldi geçti."

Bizim için geçmek bilmedi. Galatasaray'a imkanları dahilinde en rezil dönemini yaşattın. Bir Galatasaray taraftarı olarak hakkımı helal etmiyorum sana.
 
Hiçbirşekilde adı Galatasaray ile yan yana gelmemeli.
Konu sırf kitlenmekle kalmasın, silinmesini rica ediyorum.
İğrenç bi pısırığın tekidir kendisi.


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
 
Biz de adak adadik, aç doyurduk sen defolup gittin diye.

20 ocak GS Kurtulus bayrami olarak tum dunyadaki GS lilar tarafindan törenlerle kutlanacak hersene !

Bir gun biri GS in 36. Başkani kimdi diye sorarsa GS in 36. Baskani bos koltuktu diycem !!

Baris ozbeki de dusununce , mehmet ozbeki seni dusununce soyadi özbek olan insanlarin herhangi bir sekilde GS la yolu bir daha kesişmesin diye dua ediyorum Allahin cezasi, hatta kulup taraftari bile olmasinlar gitsin ifb taraftari olsunlar!
 
Son düzenleme:
Gidişin olur da dönüşün olmaz inşallah, allah bin belanı versin hain herif.
Umarım sen de, o kardeşin olacak diğer hain de tez zamanda bu dünyadan temelli ayrılırsınız da, dünya 2 tane pislikten kurtulur.
 
Üst Alt