Dursun Özbek'ten Mehmet Ağar Hamlesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten Mehmet Ağar Hamlesi!


5a3bbf6ec03c0f1fc0524245.jpg


DHA'nın haberine göre Dursun Özbek'in seçime gireceği listede eski içişleri bakanı Mehmet Ağar'ın olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Yönetimi olağanüstü seçim kararı alıp sarı-kırmızılı camiadaki gündemi bir anda değiştirdi.

Hırvat teknik adam Igor Tudor ile yollarını ayırmak için gerçekleştirilen toplantıdan sürpriz bir şekilde seçim kararı da çıkmıştı. Sarı-kırmızılı camiada 20 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde muhalif kanat zamanın dar olmasından yakınıyor.

Camianın önde gelen isimlerinden Ünal Aysal, Adnan Polat, Ali Dürüst ve Cem Kınay'ın aday olmayacakları öğrenilirken mevcut Başkan Dursun Özbek'in ilginç isimleri listesine almayı düşündüğü belirtildi.

Edinilen bilgilere göre başta Mehmet Ağar olmak üzere dikkat çekici isimler Galatasaray'ın yönetiminde yer alacak.Listede Mehmet Ağar, Ali Fatinoğlu, Cemal Özgörkey ve Dinçer Azaphan olacağı iddia ediliyor.

MEVCUT YÖNETİMDEN 5 KİŞİYLE DEVAM

Başkan Dursun Özbek'in yönetiminden daha önce Cüneyt Tanman, Tayfun Demir, Fatih İşbecer ve Selim Arda Üçer istifa ederek ayrılmışlardı.

Yenilenecek listede mevcut yönetimden Nasuhi Sezgin, Tarık Taşar, Eşref Alaçayır, İsmail Sarıkaya, Ali Yüce ve Ural Aküzüm'ün de yer alması bekleniyor.

YENİ İSİMLER İÇİN DİĞER ADAYLAR

Mevcut isimlerin yanı sıra Işın Çelebi, Mehmet İpekdokuyan, Mete İlkiz ve Erdal Arslan da yönetim için düşünülen isimler arasında yer alıyorlar.

DHA
 
Çok güzel ben buna fitim tabi terim gelmesi şartı ile
Burakta yan çizdi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sıkı dostlarmış
Ağarın bir sözüyle hüseyin çapkını serbest bıraktılar
Ahmet çakar erman artık konuşurken besleme çekerek başlar
Hakemlerde öyle
4d1550b757a99533b08faf6a3d325685.jpg


SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Derin Galatasaray hiç bu kadar derin olmamıştı :asd: Dursun bey Aziz olmaya aday. Başkanlık seçimlerinde hiç bu tarz bi katakulle görmedim şimdiye kadar. Şuana kadar herkese eyvallah diyen Dursun'un 2 seneye kimseyi tanımayacağı kanaatindeyim. Allah vere de mikrofonu alıp pavalı köpekler rezaletinin benzerini yaşatmasa :asd:
 
Dün yazacaktım

Terim'in gelmesini sağlayan hamle, Dursun sandığımızdan daha kurnaz çıktı

Zurna X cihazından gönderilmiştir.
 
Üst Alt