Dursun Özbek'ten Nazifoğlu ve UEFA Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten Nazifoğlu ve UEFA Açıklaması!


dursun_ozbekten_uefa_mujdesiF3.jpg


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2. Futbol Zrivesi’nde NTV Spor’a açıklamalarda bulundu. Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu’nun istifasını yorumlayan Özbek; ”Kendi kararıdır, Galatasaray’ı yönetenler, kan kusunca ‘kızılcık şerbeti içtim’ demeli, pes etmemeli.” dedi. Riekerink için de konuşan başkan, ”Kendisiyle görüşüyoruz, ama alt yapıda da çalışmayacak” dedi.

İşte Dursun Özbek’in açıklamaları:
Türkiye’de futbolla ilgili herkes burda. Harika ortam var. Cumhurbaşkanımızın katılması da ayrı hava verdi ortama. Bu zirvenin giderek misyonu genişliyor.Bugün Cumhurbaşkanımızın katılımı çok önemliydi. Cumhurbaşkanımızın tespiti doğru. Üretemezsek dışarıdan oyuncu almak zorunda kalıyoruz. Türk futbolunu geliştirmemiz gerekse bu altyapıya önem verilerek olacak. Zor bir konu ancak yılmadan devam etmeliyiz.

”UEFA’DAN CEZA GELMEYECEK”
UEFA, Avrupa futbolunu yöneten bir kurum. Bizim oraya gidip gelmemiz gayet doğaldır. Bilgi kirliliğini önleyelim. Galatasaray’ın UEFA ile ilgili bir sıkıntısı yok. Ceza gelmesi söz konusu değildir.

”ALTYAPIDA YENİDEN YAPILANMA GEREK”
Galatasaray altyapısı tam istediğim düzeyde değil. Burada yeni bir yapılanma yapmak gerek. Florya’da altyapıyı çalıştırmak için düzgün bir sahamız yok. Çeyrek veya yarım sahada antrenman yapıyorlar. Yeni taşındığımız yerde 6 nizami sahamız olacak. Galatasaray’ın altyapıya harcadığı para büyük bir rakam değil. Yaklaşık 10-11 milyon TL.

”YÖNETENLER PES ETMEMELİ”
Dün cenazedeydim. Levent Nazifoğlu’nun istifasını telefonda öğrendim. Kendi kararıdır. Galatasaray’ı yönetenler, kan kusunca ‘kızılcık şerbeti içtim’ demeli, pes etmemeli… Her Galatasaraylı, Galatasaray için bizim yanımızda durmalıdır. Ben Galatasaray’ı seviyorum.
Dursun Özbek, Riekerink ile ilgili soruya, ”Jan Olde Riekerink gitti, artık altyapıda da olmayacak” açıklamasını yaptı.

ntvspor


Dursun Ozbek’ten Nazioğlu ve UEFA Acıklaması
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
La defol git defol. Yüzün yok tamam da defol git yoksa daha beter olacak, tekme tokat kovulacaksın, sokakta tek başına gezemeyecek hale geleceksin, anasını sevdin koca camianın peşkeşler, bahis şikeleri, sabotajlar defol git, yargılanacaksın da merak etme.
 
Senin yapacağın altyapı yatırımından bir hayır gelmez.Bugüne dek 30 tane vaad verdin icraat sıfır.Git artık başımızdan da bir nefes alsın şu takım.
 
”UEFA’DAN CEZA GELMEYECEK”


Bu yalancı herif bunu dediyse adım kadar eminim ceza gelecek

Ulan adamlar 1+1 denedim cezası veriyor borç 2 milyar liraya çıkıyor

Nasıl ceza gelmesin
 
"Galatasaray’ı yönetenler, kan kusunca ‘kızılcık şerbeti içtim’ demeli, pes etmemeli…"

beyler kimse uğraşmasın yok istifa bilmem ne bu adamın gideceği falan yok hayaller hayatlar..
 
Altyapı iyi olması için önce üst yapıyı geliştirmen lazımki devrilme. Senin takımında genç topcuya örnek olacak kim var? 2,3 isimden fazla yok. Semih Kaya Ujfa ile oynarken nasıldı şimdi nasıl birazcık düşünün beyin fukaraları.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt