Dursun Özbek'ten Sert Açıklamalar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten Sert Açıklamalar!


191050_basliksiz-1.png

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor maçında yaşanan hakem hatalarından sonra Sporx'a sert açıklamalar yaptı.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları:

“Cenk'in yerinde ben olsaydım orada o mikrofonlara ben de benzer şeyler söylerdim. Yazıktır, ayıptır günahtır bu çocuklara. Sesimizi çıkartmıyoruz ama canımız acıyor.

Trabzon’da başımıza gelenler öyle basit şeyler değil. Böyle maç mı yönetilir? Yazık bu çocukların emeğine, ayıp, günah. Kırmızı kart olması için Fernando’ya ne olması gerekiyordu?

Olcay’ın yaptıkları ortada. Olan bizimkilere oldu. Sadece bir iki hata değil ki. Maçta yaşadığımız hakem hatalarından sonra Cenk’in isyanı gayet normal. Çocuğa katılıyorum. Ben de benzer şeyler düşünüyorum.”

GSCimbom Portal
 
Kırmızı kart olması için Fernando’ya ne olması gerekiyordu?

Emin olun ayagi kirilsa bile kirmizi kart vermez bu hakemler ,

bknz.

1993’te Galatasaraylı Okan Buruk’un ayağı Trabzonsporlu Soner Tolungüç’ün darbesiyle kırıldı. Maçın hakemi Erman Toroğlu, Tolungüç’e sadece sarı kart gösterdi.
 
okan buruk'un ayağının kırıldığı pozisyonda; maçın hakemi erman toroğlu tarafından faulu yapan trabzonsporlu soner'e sarı kart gösterilmiştir. devre arasında okan'ın ayağının kırıldığı haberi soyunma odalarına yansıyınca, erman toroğlu ikinci yarıda olmadık bir pozisyonda soner'e ikinci sarı kartını ve kırmızı kartını çıkartmıştır.


eyyamspor
 
Ben hakem veya tff görevlisi olsam bu açıklamayı okuduktan sonra kahkaha atardım.

GALATASARAY başkanı konuştuğu zaman öyle bir şekilde konuşmalıki yapılan veya yapılacak olan hataların sorumluları işlerinden olacaklarını iliklerine kadar hisetmeli.

Ancak bizim beceriksiz konuştuğu zaman kimse gakmıyor tam aksine bir sonraki hafta daha büyük hatalar yapılacağı kesinleşiyor.
 
birak palavrayi baskan takim top mop oynamadi sen once su takimin basina fatih terimi getir yoksa basaksehir ve bjk maclarindada 0 cekeriz
 
Tutmayın küçük enişteyi. Dursun'un açıklamalarını duyan tüpçü yunanistan'a kaçmış diyorlar..

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt