Dursun Özbek'ten Transfer ve Bruma Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten Transfer ve Bruma Açıklaması!


pfkd_dan_dursun_ozbek_e_ceza_h17881_f6e27.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek beIN SPORTS’ta Şansal Büyüka’nın sorularını yanıtladı. Özbek açıklamalarında merakla beklenen konulardan biri de yeni sezon transferleriyle ilgili vereceği cevaplardı.


Transfer sürecinin işleyişini anlatan Özbek, “Hoca bize rapor veriyor. Performanslara bakılıyor. İhtiyaç listesi yapılıyor. Bu listeye bağlı olarak scout ekibi araştırıyor. Rakamsal konularda da hoca ben ve Cenk Ergün konuşuyoruz. Bunun dışında transferde hiçbir oluşum yok. Kimse öküzün altında buzağı aramasın” dedi.

Özbek, kaç transfer yapılacak sorusuna ise “En aşağı 6-7 transfer yapacağız Önemli bir golcü arıyoruz. Eren Derdiyok ile birlikte rekabet etmesini istiyoruz” cevabını verdi.

Özbek, Şansal Büyüka’nın Burak Yılmaz ile ilgili sorusuna ise “Burak Yılmaz ‘Gelmek istiyorum’ derse buyursun gelsin” cevabını verdi.

Adı basında çıkan oyuncularla ilgili olarak Şansal Büyüka başkan Dursun Özbek’e “Coentrao, Jackson Martinez ve Negredo ile görüşüyor musunuz?” sorusunu yöneltti. Özbek bu soruyu, “Başka soruya geçelim” şeklinde cevaplarken Büyüka bunun üzerine “Cevaplamak istemediğinize göre bunu ‘evet’ kabul ediyorum” yanıtını verdi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise bunun üzerine “Öyle olsun” görüşünü belirtti.

BRUMA KONUSU

Dursun Özbek’e Bruma’nın sözleşmesi ile ilgili gelişmeler de soruldu. Özbek, Portekizli yıldız için ” Bruma’nın kontratını uzatmak için menajeriyle görüşüyoruz. 1-2 tane konu kaldı. Kontratını 4 veya 5 sene daha uzatacağız” dedi.
 
Coentrao sakat oyuncu zaten... Jackson Martinezde yeni sakatliktan cikti galiba, suan ne durumda bilmiyorum ve Negredo hakkinda yorum yapamayacagim...

Martinez ve Coentrao sakat oyuncu olduguna gore tam bunlarlik

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
 
Santraforun 30 yasinda olmasi cok sorun degil yeterki diger kritik mevkilere alinacak adamlar yasli olmasin, sag bek sol bek, stoper, orta saha yi 30+ adamlarla doldurmadigimiz surece golcu bir adam 30 yasinda olabilir. Bknz Monaco (Falcao), IBB deki Adebayor, Demba Ba , Eto'o falan. Kaliteliyse ve fizik durumu iyise burada 3 yil is yapar.
 
Üst Alt