Dursun Özbek'ten Tudor'a Uyarı, Futbolculara da Mangal Parti Sözü! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten Tudor'a Uyarı, Futbolculara da Mangal Parti Sözü!


C-fjGqcXgAEKWNo.jpg:large


Başkan Dursun Özbek, Ayhan Akman vasıtasıyla takımın durumu hakkında Hırvat çalıştırıcıya uyarılarda bulundu.

Dursun Özbek Tudor’a savunma problemi konusunda uyarıda bulundu. Takımın 3’lü savunmaya alışık olmadığını savunan Dursun Özbek hocadan bundan sonra 4’lü savunma oynatmasını istedi.

Bursaspor maçı öncesi futbolcularla buluşan Dursun Özbek, takımın mutlu ve pozitif enerji dolu olması gerektiğini söyledi. Hatta gerekirse Florya'da mangal partisi verebileceğini futbolculara ve Tudor'a aktardı. Dursun Özbek futbolculardan Bursaspor maçı için galibiyet yemini almayı ihmal etmedi.

Özbek ayrıca futbolcuları yakından takip edebilmek için Tudor'un taktik antrenmanını izledi.

GSC Haber
 
Takımın zararına olacak ne iş varsa öneriyor.Hepsi tığ gibi ya yağlı yağlı etleri ve kolaları götürsünler de daha şişsinler :D
 
Bir herif düşünün koskoca Galatasaray Başkanı bu adam

Tek çapı mangal partisi yapmaya yetiyor

Canı et çektikçe klübün parasıyla mangal partisi yapıyor yeter la yeter ergün mangal partisi mi olur anasını satayım :mad:
 
Yemin ederim kahkaha attım. Sinirlerim bozuldu. Vizyonsuz herif.

Haber dili de şahane:

"Dursun Özbek futbolculardan Bursaspor maçı için galibiyet yemini almayı ihmal etmedi."

Resmen alay edilmiş.
 
Gene mangal işi çıktıysa ortaya geçmiş olsun bursa maçını oynamaya gerek yok oyuncular o göbeklerle top oynamak yerine mangalı düşüneceklerdir :asd22:
 
Son düzenleme:
Vay be büyük zeka gerçekten adam işi mangal yaparak çözüyor.Bu kadar rezillik bir mangal partisine bakıyormuş demek.Burda taraftar boş bir tarafını yırtıyor.Adam takım yönetmeye gelmemiş ki floryayı pinkik alanı niyetine kullanmaya gelmiş.
 
Üst Alt