Dursun Özbek'ten Yabancı Sınırı Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten Yabancı Sınırı Açıklaması!


İletmek mesele değil. Arkasında durup savunacak mısın bu düşünceyi?

Galatasaray'ı böyle kolay harcamalarına engel olacak mısın?
 
Bir bilmecem var çocuklar.
Haydi sor, sor.
Sert çıkışlarıyla bilinir
Acaba nedir nedir?
Transfer denince akla
Tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir:
Büyük Başkan Özbek!


bkz: Sert çıkış
images
 
Maksimum fb önümüzü kesmek için hayır der ama onun dışında Türk futbolcular dışında futboldaki hiçbir paydaş sınırlama gelsin demez. Tabi Türk futbolcuların futbol dışı mekanizmaları devreye sokarak bu işi hallettirme ihtimali var, bayağı da yüksek bir olasılık. Yabancı kuralı gelsin gelmesin milli takımın önümüzdeki 10 sene hiçbir turnuvaya katılabilecek bir kadroya sahip olmadığı da gün gibi ortada.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Yabancı sınırının kaldırılması saçmalıktan başka bir şey değil. Duyan da sanki milli takım yabancı sınırı olduğu dönemlerde dünya kupalarından başarıdan başarıya koşmuş sanır. Sadece 2002 de üçüncülüğümüz var ama o kadar. 80 küsur yıllık tarihimizde sadece 2 kere dünya kupasına katılabilmişiz gerçekten de vahim bir durum. Yetenekli oyuncu her zaman kendini belli eder yabancı sınırının kaldırılması milli takımın bittiği anlamına gelmez aksine rekabeti arttırır ama bizim yerli amatör futbolcuların bunu anlaması imkansız. Öyle ben paramı alıyım yatıyım devri kapandı. Senelerdir Avrupa da kulüp bazında başarı gelmiyor baş etmemiz imkansız adamlarda yabancı sınırı yok diye ağlandı şimdi ne güzel yabancı sınırı kalkmış ilk defa doğru bir iş yapmışsın onun da önüne taş koymaya çalışıyorlar algı operasyonları yaparak.

Ben artık kalitesiz futbolcu istemiyorum. Ayrıca gidin bakın bugün bir çok büyük milli takımın kadrosunda da çoğu banko oynayan yabancı uyruklu futbolcu dolu. Milli takım ile kulüp olayını dengelemesi lazım TFF nin buna göre bir çözüm üretmeleri lazım ama bunu yapabilecek bir kapasiteleri de yok maalesef.
 
Üst Alt