Dursun Özbek'ten 'Yabancı Sınırı' Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'ten 'Yabancı Sınırı' Açıklaması!


Dursun Özbek’ten ‘Yabancı sınırı’ açıklaması



Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten, yabancı kuralıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

yabanci-konusunu-haftaya-konusacagiz-3177564.gif


Galatasaray ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek “Sarı Kırmızı Kareler” yarışmasının ödül töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dursun Özbek, gündemdeki yabancı sınırı tartışması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.Dursun Özbek konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:“Konuyla ilgili Kulüpler Birliği Vakfı olarak bir toplantı yapacağız. Yabancı sınırlaması konusu Süper Lig AŞ’yi ve alt ligleri ilgilendiren bir konu… Bu toplantının neticesinde, bir ortak çalışmanın sonucunda Türk futbolunun faydasına bir karar alınması konusunda mutabakatımız vardır. Federasyonla görüşerek bir yol haritası çizilecek. Sayın Lucescu’nun konuyla ilgili açıklamasını ben de okudum. Ama şu an için böyle bir mutabakatımız yok. Kulüpler Birliği bu konuyla ilgili bir toplantı yapacak neticesine bağlı olarak federasyonla bir araya geleceğiz. Sayın Lucescu kendi fikrini açıklıyor. Bu, federasyonun bir görüşü olsaydı; bize direkt olarak iletirdi.”

Gamaspor


GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne yapsın etsinler, üç büyük takım Beinsports'la anlaşıp dik dursunlar. Gerekirse sert açıklamalar yapılsın, acayip bir akıl tutulması var çünkü. Başka türlü olmayacak bu iş.
 
Bu sınır illaki gelecek, bari sahada sekiz, en kötüsü yedi yabancı, artı yedek kulübesinde yabancı kuralı olsun.
 
Sahada 8 yedekte sınırsız yapsınlar. Bari bir işe yarasın. Yoksa Volkan Şen gibi adamlar 500 bin avro yerine 2,5 milyon avroya oynayacaklar.
 
Anlaşmayın da zaten 5-6 yabancı ney ?

Sanki Türk futbolunun tek derdi yabancı serbestliği yabancı sınırı geldiği gün uçup gidecek sanki Türk futbolu ...
 
Galatasaray baskani olarak ciddiye alinmayan adam kulüpler birligi baskani olarak mi alinacak Allah askina?

Ciddiye alınmaz dediğin adam 100 milyon Dolar'a yakın teminatların altına imza atabiliyor ha,hatırlatmak isterim.Herkesi dış görünüşüne,sessizliğine göre falan yargılamak fazla basit kaçıyor.Dursun pasif aynen ama bu ayrı konu.Ciddiye alınmaz demek başka bir şey.Ağırlığını koysa hadi ciddiye almasınlar da görelim.
 
Onlarınki günlük bakma sen. Aziz Yıldırım zaten dengesiz bir adam, bugün hayır der yarın menfaatine olur evet der. Ki onun da günleri sayılı gibi bu gidişle.

Şu an menfaatine işte hocam.Fener'de eskisi gibi para bolluğu yok,gerek kulübün mali durumu gerekse FFP sebebiyle.Katakullilerle FFP'yi bazen aşabiliyorlar kör göze parmak olsa dahi,ama her zaman bunu yapamıyorlar.Kaliteli oyuncu getiremedikleri için,kendilerinin bir iş yapamayacağı belli olduğu için bari rakiplerin önü kesilsin istiyorlar.Ben adım gibi eminim Aziz bastırıyor bu konuda.
 
Her takımda 14 yabancı varsa (ki olmak zorunda değil), 14 de yerli oyuncu var. Sanki takımlarda hiç Türk oyuncu yokmuş gibi anlatıyorlar TV’lerde “yabancı sınırsız” diyerek. İyi çalışıp formayı hak etsinler işte takım başına 14 yerli oyuncu az mı?
 
Sahada 8, kenarda da en az 3 olmalı. Hadi en en kötü 7+3. Bunun altına bir anlaşma olursa Türk futbolu biter benim için


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Yabancı sınırı tekrar gelirse çöküşe geçeriz. Bunu isteyen aziz ve tayfası. Maddi olarak çöktükleri ve mafyatik ilişkilerini tekrar etkin kullanabilmek için sınırın gelmesini istiyorlar. Milli takım falan hikaye Lucescu ona ne söylenirse üflüyor.
 
Üst Alt