dušan tadić | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

dušan tadić


FC Groningen'in 22 yasinda olan Sirp sol acigi ve Sirbistan Milli takiminin oyuncusu. Tadic 2010 sezonunda Vojvodina takimindan transfer oldu 1,5 milyona. Kendi ulkesinde buyuk bir yetenek olarak gosteriliyordu ve Eredivisie'de mukemmel bir patlayis yapti.



wbSOCserbia_wideweb__470x330,0.jpg




Dusan Tadic gectigimiz sezon Avrupa'da Messi ve Mesut Ozil'den sonra en fazla assist yapan oyuncuydu. Lig'de 7 gol ve 21 assist'le Hollanda liginin assist krali ve Avrupa'da 3. en fazla assist yapan oyuncu oldu. 1,80'i gecen boyuyla bir kanat oyuncusu icin uzun ve fizigi yerinde.



Tadic'in buyuk ozelliklerinden biri birden cok suratli kosu yapabilmesi. Durdugu yerden mermi gibi ilerleyebilen bir futbolcu. Teknigi cok iyi ve nerde, ne tur hareketer yapacagini onceden anlamasi zor olan bir futbolcu. Arda ile en buyuk benzerligi Tadic'in yaraticiligi. Bazi kanat oyunculari gibi sirf surati ve teknigi ile tehlike yaratmiyor, onun en buyuk ozelligi paslari ve mu-kem-mel ortalari. Sol ayakli olmasina ragmen, sag ayaginida kullanabilen bir futbolcu.



Gectigimiz sezon Matavz'in ona PSV'ye transfer olmasinin sebebi olan performansindaki en buyuk katki Tadic'den geldi. Transfer sezonunun son gununde Twente'den "son derece ciddi" bir teklif alan Groningen, oyuncusunu gondermedi. Bunun sebebi Matavz ve Tadic'in gitmesi takimi ciddi sekilde bozabilecek olmasi. Bu teklif 6 milyonluk bir teklifdi, yani bonservisi ucuk degil, heleki kalite-fiyat oranina bakarak.



[video=youtube;tU_YBwP9Rcg]https://www.youtube.com/watch?v=tU_YBwP9Rcg [/video]



Vojvodina periodu.



[video=youtube;EzkTzIHTpdc]https://www.youtube.com/watch?v=EzkTzIHTpdc [/video]

[video=youtube;jRntZTGonso]https://www.youtube.com/watch?v=jRntZTGonso[/video]
 
Cevap: # Dusan Tadic



Mete Alparslan klasigi olmus. Tadic gercekten cok iyi bir futbolcu. Bana gore Hollanda liginin en iyi sol acigi. Mertens su an PSV'de muthis bir performans gosteriyor, ama Tadic FC Groningen'den daha iyi bir takima gitse bencede ayni performansi gosterebilir. Mertens sol'dan gelip, sag ayagi ile iceri giren bir futbolcu. Tadic ise klasik, Hollanda ekoluna en uygun sol acik. Hem teknigi hem hizi ile adam gecebiliyor ve ortalari gercekten cok buyuk bir silah, hele ucta uzun boylu, hava toplarinda etkili bir futbolcun varsa.



Ikinci ve ucuncu videoda ozelliklerini gorebiliyorsun. Cok iyi bir sol ayagi var gercekten ve mac icerisinde aldigi kararlar ve yaraticiligi Arda'yi animsatiyor.
 
Cevap: # Dusan Tadic



Çok iyi oyuncu özellikle 2forvetli sistemde çok iş yapar.Birde Twente'de oynayan Ola John var oda çok iyi.
 
Cevap: # Dusan Tadic



Hele mete. Niye hala scoutlar gormedi diyordum.

Cok teknik olmasada paslariyla macin kaderini belirliyen cok iyi bir futbolcu.
 
Cevap: # Dusan Tadic



Bu adam saglam bir futbolcu olacak diye dusunuyorum...



Adi futbolcu olmaya yetiyor. Fizigi iyi, teknigi iyi.



Bundan sonra iyi olmak istiyorsa is kendinde bitiyo zihinsel olarak.
 
Cevap: # Dusan Tadic



evet işte aradığımız oyuncu budur dostlar izleyebilme şerefine nail oldum ve daha sonra takip etmeye başladım

kendisi sol kanat ve göbekte gayet iyi işler çıkartabilme kalitesine sahip sırb bir futbolcu hollanda ligi gibi balon bi ligte kendisini yeterince gösterememesine rağmen öne çıkan özelliklerini istatistiklere yansıtmayı başarabilmiş biri

dirbling yaparmı??? yapaaar

gol atar mı??? ataaar

asist yapar mı? yapaar

şut atar mı?ataaar

iyide bi sol ayağı var bu genç kardeşimizin
 
Cevap: # Dusan Tadic



İyi adam ama Hollanda ligi ve Groningen hesaplı fiyata oyuncu satmaz. 6m euro verip Tadic'i almak da risk. Genç ama Sırplar genelde istikrarsız oluyor.
 
Üst Alt