Duygun Yarsuvat: "Ben Galatasaray'ın 5. yıldızını düşünüyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Duygun Yarsuvat: "Ben Galatasaray'ın 5. yıldızını düşünüyorum"


duygun.jpg

Galatasaray Eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. Galatasaray gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Duygun Yarsuvat'ın röportajından satırbaşları şu şekilde:

Galatasaray Adası için bu akıbet bekleniyordu. Başkanın Galatasaray Adası’nda kullandığı evinde yaptırıldığını biliyoruz. İsim, genel kuruldan geçti. Üyelerin emrinde spor yapılması için sosyal tesis olması konusunda anlaşma sağlanıldı. Ada, Galatasaray üyelerine açık olacak. Yine eski uygulamasında olduğu gibi misafir üye olması söz konusu. Basında bir takım şeyler ortaya çıktı. O davalar benim zamanımdam değil.

Bu oyuncuların alımı - satımı konusunda teknik adam değilim. Onlar karar verecektir. İki yönetim kurulu var. Bunlar Galatasaray içinde konuşularak halledilmesi gereken şeylerdir. İmza toplandığını duyuyorum. Sonra ne olacak. Bütün bunların Galatasaray içinde karşılıklı konuşarak halledilir diye düşünüyorum.

İmza kampanyasıyla ilgili benimle konuşmadılar. Şu anda bilemiyorum. Kimseyle adaylık konusunda görüşmem olmadı. Seçime gidilecekse bu adayların açıklanması lazım. Erken aday olursanız, o seçimi kazanamazsınız. Albayrak ve Sezgin kendisini eskitmemeli. Galatasaray her zaman krizlerden başarıyla çıkmıştır. Hiçbir şey söyleyemem imza konusunda ne kadar imza toplandığını bilmiyorum.

Armindo Bruma noktasında bazı şeyleri bilmek lazım. Ben takımdan kimsenin satılmasına taraftar değilim.

Toplulukların iyi ve kötü günleri vardır. Bu futbol takımları için geçerlidir. Bunu böyle kabul etmek lazım. Herkes Galatasaray'ı hedef almaya başladı. Çok transfer yapmayınca panik yapıldı. Çok transfer yapanları da gördük. Beşiktaş'ın 4. yıldızı konuşulurken, ben Galatasaray'ın 5. yıldızını düşünüyorum.

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Oynadıkları futbol göz dolduruyor. Ancak Galatasaray UEFA Kupası'nı kazandığı zaman söylenenlere bakın, bir yönetici "Galatasaray'a dikkat edin" dedi.

Galatasaray bu açıklamalardan dolayı zarar gördü. Oyuncular başka takımlara transfer oldu. Beşiktaş'ı da böyle olay bekleyebilir. Oyuncuları başka takımlara gidebilir. İstikrar önemli.

Türkçe yaşayan bir varlıktır. Yeni kelimeler girebilir. Arena esasında Romalılardan aldığımız bir kelime 'Er Meydanı' demektir. Arena'yı kullanmamız çok normaldir. Stadyum da zaten yabancı bir kelime.

AJANSSPOR ÖZEL
 
5. Yildizi düsünüyorsan dursunu göndermeye yardimci ol bir sahmet

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
6 ay başkanlık yaptı onun da yarısını uyuklayarak geçirmiştir.

6 yıl konuşacak , sanırsın Bellusconi..
 
Herşey bununla başladı. Şike aklayan adamı başkan seçtiler.

Duygun abi Duygun abi dediler ve diyorlar hâlâ. Bu kulübün en büyük sorunlarından biri zaten bu abi kardeş zihniyetinden kaynaklanıyor.

Bakın Adnan Öztürk imza atmamış, nedeni ise Dursunu mağdur edemezmiş.

sent via GSC
 
ulan git artık yeter sizden çektiğimiz. git evine torun sev akrabalarına Galatasaray'dan yediğin komisyonlardan falan dağıt.
 
Adayi da sosyal tesis yapiyorlarmis hadi iyisiniz yine. Istanbulun en guzel yerin de adan var para getirmiyor ya rezillik yeminle
 
Türkçe yaşayan bir varlıktır. Yeni kelimeler girebilir. Arena esasında Romalılardan aldığımız bir kelime 'Er Meydanı' demektir. Arena'yı kullanmamız çok normaldir. Stadyum da zaten yabancı bir kelime.
En azından hükümet yalakası değilmiş, tebrik ederim.
 
Üst Alt