Duygun Yarsuvat: "Muslera'nın değeri 35 milyon Euro" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Duygun Yarsuvat: "Muslera'nın değeri 35 milyon Euro"


duygun-yarsuvat-antrenorumuz-ne-derse-desin_14141803648.jpg

AJANSSPOR ÖZEL / Özgür SANCAR
- Galatasaray'ın eski başkanı Prof.Dr. Duygun Yarsuvat önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Duygun Yarsuvat, "Galatasaray'ın mali yapısı kötü. 3-4 sezon gençlerden kurulu takım yapıp ve taraftara bunu söylemeli. Bende ayrıldığım zaman bunları söyledim. Rakipleriniz astronomik transferler yapınca sizde yapıyorsunuz. Galatasaray'a bazı çevrelerden gelen eleştiriler var. Galatasaray UEFA Kupasını kazandığı zaman, "Galatasaray'a dikkat edin bir daha tutamayız" dediğini hatırlıyorum. Bu kişi Aziz Yıldırım değil" dedi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Duygun Yarsuvat'ın röportajından satır başları şu şekilde:

'GALATASARAY FETÖ'NÜN PEŞİNDE DEĞİL'

"Son yapılan kongre Galatasaray'a yakışmadı. Şu anda bu mesele bitti. Yalnız olağanüstü bir halin ortaya çıkarttığı meseleyi yönetim hukuk normlarıyla çözmeye çalıştı fakat yanlış oldu. Galatasaray Fetö'nün peşinde olan bir kurum değil. Fetö ile aynı kefeye koymak yanlış. Galatasaray; Cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir kurumdur"

'3-4 SEZON GENÇLERDEN KURULU TAKIM OLMALI'

"Galatasaray'ın mali yapısı kötü. 3-4 sezon gençlerden kurulu takım yapıp ve taraftara bunu söylemeli. Ben de ayrıldığım zaman bunları söyledim. Rakipleriniz astronomik transferler yapınca sizde yapıyorsunuz. Galatasaray'a bazı çevrelerden gelen eleştiriler var. Galatasaray UEFA Kupasını kazandığı zaman, "Galatasaray'a dikkat edin bir daha tutamayız" dediğini hatırlıyorum. Bu kişi Aziz Yıldırım değil"

'ESKİ FUTBOLCUNUN GÖREVE GETİRİLMESİNE GEREK YOK'

"Elimizde gayrimenkul üreten şeyler var. Genel kuruldan satılmasına dair görüş çıktı. Riva'nın ayrı değerlendirlmesi lazımdı. Hepimiz idareci olduk. Bu konuda bilen kişilerin getirilmesinde yarar var. Ben Florya'dan endişe etmedim o görevde Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst vardı. İnsan psikolojisine aykırı beyanlar verilmez. Bunun sebebi bu işleri anlamayan insanların görevlendirilmesi. Futbolun başına mutlaka eski futbolcunun getirilmesine gerek yok. Eski futbolcu direkt gelirse iyi olmaz. Eski futbolcu bu konuda eğitim almışsa olur"

'LEVENT NAZİFOĞLU YANLIŞ YAPTI'

"Alp Yalman futbolu iyi bilen arkadaşımız. Futbol görevinde fiili olarak bence yoktu. Levent Nazifoğlu ayrılırken yanlış yaptı. Görevdeyken çok konuştu, görev başında alınan cezaları hazmedemiyorum. Hepimizin bu konuda çok dikkatli olması lazım"

'ÜNAL AYSAL TEKRARDAN BAŞKAN OLMAZ'

"UEFA'dan Galatasaray'ın ceza almasını sağlayan Ünal Aysal'ın tekrardan başkan olacağını düşünmüyorum. Abdurrahim Albayrak iyi temas sağlayan insan. Belli konularda kişilere danışmalı, aramızda güzel bir ilişki var"

'GALATASARAY'DA ÇÖKÜNTÜ HAMZAOĞLU'NUN GİDİŞİYLE BAŞLADI'

"Galatasaray'da çöküntü Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılışıyla başladı. Dursun Özbek'in yönetim kurulunundaki kişiler tecrübesizdi. Ben tek başlı değil çok başlı yönetim olsun istiyorum, bu model eşbaşkanlık modeli değil. eşbaşkan olsaydı biz 3 kupa alamazdık. 10 yönetim kurulu üyesi varsa hepsi işlerinde uzman olmalı, bu iş çoluk çocuk işi değil"

'MUSLERA'NIN DEĞERİ 35 MİLYON EURO'

"Podolski yok parasına gitti. Spor kulüpleri ticari müessese haline geldi. UEFA Kupasına gidemiyoruz. Muslera'nın değeri 35 milyon Euro bu ücreti veren alır. Sneijder bizim dönemimizde 20 milyon Euro'ydu şu anda 7 milyon Euro. Başkanlığım döneminde Sneijder'i sattırmadım ve bizi şampiyon yaptı"

'YABANCI KURALI DEĞİŞMEMELİ'

"Avrupa Kupalarını yasaklarsanız gelir kaybına sahip olursunuz, bunu anlatmak lazım. yabancı kuralını bozmamak lazım. Türk takımlarından herkes başarı bekliyor. Chelsea'de bir tane İngiliz yok. Futbol büyük bir şov bunun gereğini yapmak lazım"


PORTAL HABERİ
 
Bunlarin sagina soluna belli olmaz reis riva florya parasinin azda olsa kasaya girmeye baslayacagi dönemi pekte haz etmedikleri alayli apoya birakmazlar gibi geliyor. Gecen hafta ibra ettiklerinde gorduk sirf liseli diye dursunu bile yeniden secebilirler



Bu lisenin kafası yüzünden bu haldeyiz zaten.
Taraftar bi ihtilal yapmadan Galatasaray için kurtuluş zor.
 
80 yasindan sonra soytariliga soyunmak ne bileyim yahu. O kadar basarili bir egitmensin hukukcusun ama bir bakiyorsun ne hale gelmissin.
Neyse yorum yapmaya bile degmez tontis dede.
 
dede senin torunun yiğenlerin ailende çoluk cocuk yokmu? onları sevindir,hayır duası al.
kendin gibi 70+ üstü dedelerle birlikte topluca istifa et bırak GALATASARAY'ı.
 
Üst Alt