E.Belözoğlu Çorbacıya Saldırdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

E.Belözoğlu Çorbacıya Saldırdı!


Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, önceki gece İzmir'de işadamı İbrahim Görücüoğlu ile Ezgi Erez'in düğününe katıldı. Spor ve sanat camiasından bir çok ünlü ismin katıldığı düğünde damada A Milli Futbol Takımı Yardımcı antrenörü Okan Buruk şahitlik yaptı. Ancak bu güzel İzmir akşamında ne olduysa düğün sonrası oldu.



KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU



Düğünün ardından Fenerbahçe'de geçen hafta Aykut Kocaman'la kavga ettiği için kadro dışı kalan ve sonrasında da affedilen hırçın futbolcu Emre Belözoğlu ile Abdullah Avcı, Okan Buruk, Mahmut Özgener, Göksel Gümüşdağ, Çorbacı İsmet Usta'ya gitti. Grup çorbalarını içtikten sonra masadan kalkıp kapıya doğru yöneldiği sırada, mekandaki bir taraftar, "Ulan Türk futbolunu ne hale getirdiniz?" diyerek küfretti. Küfürü duyan Belözoğlu çılgına dönerek şahsa saldırdı. Özgener, Gümüşdağ ve Buruk, Belözoğlu'nu, garsonlar da küfreden kişiyi kontrol etmeye çalıştı. Israrla gence saldırmaya çalışan Belözoğlu, kadınların da bulunduğu mekânda ağza alınmayacak küfürler etti. Belözoğlu, daha sonra arkadaşları tarafından otomobile bindirilerek oteline götürüldü. Kavgaya tanık olan bir müşteri, "Emre'nin sinirlerine hakim olması gerekir. O gencin arkadaşları vardı. Büyük kavga çıkabilirdi" dedi.(sabah)



huylu huyundan vazgeçmez, şu herifin ağzını burnunu bütün ülke kırmak ister eminim.
 
Cevap: E.Belözoğlu Çorbacıya Saldırdı!



Mahmut Özgener, Göksel Gümüşdağ bu ikisi hala insan içine çıkıyor ya nediyim



Hele Mahmut tapelerde annesine eşine ağza alınmayacak şeyler söylemiş başkanı üstüne karşılık olarak "ehe ehe başkanım evet başkanım ehe ehe" cevabı vermiş adam!!!



Nasıl insan içine çıkarsın nasıl
 
Cevap: E.Belözoğlu Çorbacıya Saldırdı!



Çok pis dayak yiyecek birgün, dayak yemesi sorun değil de ondan sonra adam yerine koyacaklar dayak atan adamcağızın başını yakacak...
 
Cevap: E.Belözoğlu Çorbacıya Saldırdı!



Tümer gibi çekip gitsin gözden ırak bir yere de uzuuunca bir süre gözümüz görmesin pisliğini..
 
Cevap: E.Belözoğlu Çorbacıya Saldırdı!



mahmut özgener ve göksel gümüşdagın beraber takılması beleşoglundan daha cok dikkatimi cekti.
 
Cevap: E.Belözoğlu Çorbacıya Saldırdı!



Keşke zamanında altyapımıza geldiğinde oynatıp adam yerine konulmasını sağlamasaymışız. Haketmiyor bulunduğu konumu.
 
Cevap: E.Belözoğlu Çorbacıya Saldırdı!



Şimdi "Kocaman" sözler verdi Aykut'a kavga etmeyeceğine dair kulüp içinde ya saldıracak yer aramıştır dışarıda.Gerçi burada laf atan karşı taraf da,biz yine de asalım,kredisi kalmadı :hang:
 
Cevap: E.Belözoğlu Çorbacıya Saldırdı!



emreye küfür etmişler oradan kavga çıkmış emrenin suçu yok yani hatta la seraya gelecekmiş kavga çıkmasa idi en azından la sera da çalışanlar bunu söylediler bana ...
 
Üst Alt