eden hazard | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

eden hazard


Galatasaray başkan adayı, önce Gerets'le el sıkıştı; Belçikalı hoca, "Hazard'ı istiyorum" deyince de hemen harekete geçti. Belçika'da Hazard'ın menajeriyle görüşüp olumlu yanıt alan Ünal Aysal oradan da Fransa'ya geçip Lille'le masaya oturacak.



Ünal Aysal, Galatasaray başkanlığına aday olduğunu açıklamasının ardından transfer çalışmalarına hız verdi; ilk hedef Lille'in Belçikalı süper yıldızı Eden Hazard. Önceki gün Belçika'ya gidip Hazard'ın menajeriyle görüşen Aysal daha sonra Fransa'ya geçecek ve Lille ile masaya oturacak. Lille ile sözleşmesi 2015 yılında bitecek olan 20 yaşındaki hücum oyuncusunu Barcelona, Manchester United, Arsenal ve Manchester City gibi dev kulüplerin de yakından takip etmesi Ünal Aysal'ın işini zorlaştırıyor. Ancak Aysal'ın da çok kararlı olduğu ve transfere ciddi bir bütçe ayırdığı belirtiliyor.



Ayrıca Ünal Aysal'ın Belçika'da yaşaması ve bu ülkede önemli ilişkilerinin bulunması, ikinci başkanlığını yapacak Adnan Öztürk'ün de Fransa'da geniş iş çevresinin olması Hazard transferinde Galatasaray'ı öne çıkaran faktörler olarak gösteriliyor. Bu arada Hazard'ı ısrarla isteyen ismin Belçikalı teknik adam Gerets olduğu da ifade edildi. Aysal'ın 14 Mayıs'ta başkan seçilmesi halinde Galatasaray'ın başına getireceğine kesin gözüyle bakılan Gerets'in Hazard'ı adeta şart koştuğu bildirildi. Gerets'in Hazard dışında birçok yıldız ismin yer aldığı geniş bir transfer listesini de Ünal Aysal'a verdiği ifade ediliyor.



GERETS ONA HAYRAN



G.Saray 'ın muhtemel teknik direktörü Erik Gerets'in Ünal Aysal'dan ilk isteği Hazard oldu. Gerets, genç oyuncu için "2-3 yıl sonra Avrupa onu konuşacak" dedi.



FORVET HATTININ SAĞ VE SOLUNDA DEĞİŞMELİ OYNUYOR



Dünyanın büyük kulüplerinin peşinden koştuğu Eden Hazard, forvet hattının sol ve sağ kanadında değişerek oynuyor. Top tekniği, çalım atma becerisi, müthiş oyun zekası ve yaşıtlarının hayli üzerindeki karar verme yeteneğiyle çok özel bir futbolcu... Ama onu diğerlerinden ayıran en önemli nokta; 20 yaşında olmasına rağmen takımının liderliğini üstlenmesi. Maçın kilitlendiği anlarda arkadaşlarını hep o ateşliyor. Hazard'a büyük paralar biçilmesinin asıl sebebiyse yaşı itibarı ile gelişmeye açık olması.



Kaynak : Milliyet
 
Cevap: İşte Aysal'ın ilk bombası



25 m € vercez dersek, belki bi ihtimal bizimle görüşürler.

o derece zor yani almamız.



yalan haber
 
Cevap: İşte Aysal'ın ilk bombası



Hazard'ın bundan sonraki durağı Arsenal,Manu falan olur.Dünyanın en iyi kanat oyuncularından, atmasınlar
 
Cevap: İşte Aysal'ın ilk bombası



Ortam senaryo yazmaya çok elverişli. Bu tür haberler sıkça çıkacaktır bundan sonra. Ben itibar etmiyorum.
 
Cevap: İşte Aysal'ın ilk bombası



tamamen uydurma hazard türkiyeye gelmez gelse bile ona verilen para ile yeniden bir takım kurulur...
 
Cevap: İşte Aysal'ın ilk bombası



Ünal Aysal Türkiye'nin en zenginlerinden. Gelme isteği olan futbolcuları buraya getirebilecek maddi güce fazlasıyla sahip. Fakat öncelik yerli futbolculara verilmeli. Selçuk, Hamit, Volkan, Sercan, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun gibi yerli piyasada öne çıkanlardan 3-4 tanesini kadroya katıp sonra yabancı transferine yönelmeli.
 
Üst Alt