Ederson Moraes Manchester City'de | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ederson Moraes Manchester City'de


€40m. Benfica sattıklarını açıklamış. Yüzde 50'sini Benfica alıyor, yüzde 50'si de Rio Ave ve Jorge Mendes arasında paylaşılacak.

Clipboard03.jpg
 
Gereksiz transfer, Hart'ın geri dönüp oynaması daha mantıklıydı. Torino'da gayet iyi bir sezon geçirdi, Pep beyin oyun kuran kaleci hastalığı yüzünden yine gidip çöp bir kaleci aldılar.
 
İlla bir kaleci alınacaksa Milan'ın kalecisini alsalar çok daha mantıklı olurdu, bir insan neden bir kaleciden orta saha gibi pas yapmasını bekler cidden anlamak zor. Altı üstü defansa pas verecek ya da uzun vuracak, bu kadarı da çok abartılı ve ayrıntı hastalığı.
 
Boşuna aldılar. Daha doğrusu Pepin teknik kaleci fetişi yüzünden alındı.

Bir kaç maç oynadı, bir sürü hata yaptı, sonra Willy oynadı.

Bence Hart en az Bravo kadar oynardı bu sezon

Boşuna diil, Hart her şekilde gönderilecekti. Hala da satacak kulüp bulamadılar. Taraftarları da istemiyor artık zaten.

Bravo kötü diil de alışamadı, kötü başladı, güvenini kaybetti. Boyu da kısa herifin PL kalecisi diil bence.

Bu aldıkları herif için Avrupa'daki en iyi genç kalecilerden biri diyorlar, Brezilya milli takımının da kalesine bu geçiyormuş şimdi. Ben pek izlemedim yazılan çizilen böyle, maçlar başlayınca görücez.

Kalecide "distribution" çok önemli sen her ne kadar Türkiye'de önemsiz zannedilse de. Diğer büyük takım kalecilerinin hepsinin distribution'u çok iyi, elit kaleciyle sıradan kaleci farklarından biri bu, topu doğru kullanıcaksın kaleci de olsan. Pep'in sisteminde daha önemli çünkü oyunun parçası kaleci, ama Real, Bayern, Juventus, İngiltere'deki büyük takımlar filan hepsinde önemli. Sweeper keeper diyorlar buna, bunların en iyisi de Neuer, 10 numara gibi pas atıyor herif.
 
Son düzenleme:
Üst Alt