Edin Visca, Aslan Oluyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Edin Visca, Aslan Oluyor!


5042237.jpg


Bruma’nın yerine düşünülen Visca, Aslan olmaya bir hayli sıcak bakıyor. Daha önce Fenerbahçe tarafından da istenmesine rağmen transferi gerçekleşmeyen Bosnalı yıldız, Galatasaray’a gelmek için kulüplerin anlaşmasını bekliyor.


Bruma’yı Leipzig’e 15 milyon Euro’ya satacak olan Galatasaray, Portekizli yıldız futbolcunun boşluğunu tanıdık bir isimle dolduracak: Edin Visca. Bir önceki sezon çıktığı 34 lig maçında 17 gol, 5 asistlik inanılmaz performans ortaya koyan Bosnalı futbolcu, bu yıl da istikrarlı görüntüsünü devam ettirdi.

3 kulvarda 43 kez forma giyip, 10 kez ağları havalandıran 12 de gol pası veren Visca, Aslan’ın iştahını kabartıyor. Sarı-Kırmızılılar 4 milyon Dolar’ı gözden çıkartırken, Başakşehir 7 milyon Dolar istiyor. Daha önce Fenerbahçe’nin de ciddi şekilde ilgilendiği ancak almadıığı Visca, Galatasaray’ın teklifi sonrası ise ayrılmaya sıcak bakıyor.

Yerine Elia’yı aldılar

Yakın çevresine, Başakşehir’deki misyonunu tamamladığını ve artık yeni bir maceraya atılmaya hazır olduğunu söyleyen Visca’nın transferdeki pozitif tavrı Galatasaray’ın elini güçlendiren etken. “Kulüpler anlaşsın, benden yana sorun yok” diyen 27 yaşındaki başarılı futbolcunun Başakşehir ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. İstanbul ekibinin transferde ise Feyenoord’un yıldız kanat oyuncusu Elia’yı kadrosuna katması, Visca’nın ayrılma ihtimaline karşı ön hazırlık olarak algılanıyor.

Fanatik
 
6.500.000 euro Belhanda kumarına vereceğime o parayı buna veririm ben olsam. Hem 5-6 senedir bu ligde oynuyor, yapabilecekleri belli hem de tutmasa da satmak istesen çok fazla zarar etmezsin.
 
5 milyon euro +semih+yasin verelim alalım 2 adet çöptende kurtulmuş oluruz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Döndük dolaştık yine Türkiye Ligi'ne geldik. Herifler yerli yabancı dışarıdan bir Podolski aldılar adam gibi herhalde.
 
Serdara 4.5 milyon öde visca icin 4 milyon dollar teklif etmek istemek gülünc bile degil.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Döndük dolaştık yine Türkiye Ligi'ne geldik. Herifler yerli yabancı dışarıdan bir Podolski aldılar adam gibi herhalde.
Dur bu daha ikinci dalga. Ilk dalga da almayacakları ama insanları umutlandıracak adamların isimlerini servis ettiler paralı kalemleri üzerinden.

Şimdi Visca, Badou gibi genel lig seviyesinin üzerinde olan Anadolu topçularını yazarlar şimdi. Bir kaç hafta sonra da tam bunların alabilecekleri seviyede olan adamların isimleri düşer Adem, Tunay, Emre Akbaba gibi çöpler.



sent via GSC
 
Asbaşkan Saral, Visca için geçtiğimiz yıl teklifler geldiğini hatırlatarak, "Visca için geçen yıl kulübümüze gelen 6,5 milyon avroluk teklifi kabul etmemiştik." şeklinde konuştu.
 
Üst Alt