# Edwin van der Sar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Edwin van der Sar


d450fd0d.jpg






Gündemdeki Van der Sar haberlerini bu başlık altından takip edebilir ve paylaşabilirsiniz.​
 
Cevap: # Van der Sar



Çok zor. İmkansız. Futbolu bırakacak, paraya doymuş ve sıkılmış durumda. Ailesiyle vakit geçiremiyor. Hadi diyelim geldi. 1 sene oynar sadece. Bu bizim için uygun olmaz. Ama adam şu an Casillas'tan sonra en formda kaleci.
 
Cevap: # Edwin van der Sar



karısının hastalıgından dolayı 1 yıl uzaklasmak istiyor diye biliyorum ben.. sacma geldi bana bu haber..
 
O kaleci Van der Sar



Galataaray kalesini M.United ile yaşamadığı başarı kalmayan Hollandalı eldivene teslim edecek



ÜNAL Aysal, bir hafta içinde çok sürpriz bir kaleciyle anlaşabilecekleri de açıkladı. İşte Aysal’ın bahsettiği o ismi VATAN açıklıyor: Edwin Van der Sar. 6 sezondur İngiliz ekibi M.United forması giyen 40 yaşındaki tecrübeli eldiven sezon sonunda futbolu bırakmayı düşünüyordu. Hatta ‘Kırmızı Şeytanlar’ın hocası Alex Ferguson, Hollandalı kaleciyle artık devam etmeyecekleri de açıkladı. Ancak tecrübeli eldiven devam kararı aldı.



G.SARAY’IN Van der Sar’a 1+1 yıllık sözleşme önerecekleri gelen bilgiler arasında. Bu oyuncuda pürüz yaşanırsa alternatif olarak düşünülen isim S.Liege’li Sinan Bolat. Yönetimin üzerinde durduğu bir diğer isim Az Alkmaar’lı Romero’nun ise Inter’e gitmesi bekleniyor.



‘Tabii Arda kalsın isteriz’



G.SARAY Başkanı, sarı-kırmızılı camianın belki de en fazla merak ettiği kaptan Arda Turan konusuna da açıklık getirdi: “Arda’yı hem hocamız hem de ben tutmak istiyorum. Ama tabii ki Arda’nın da söz hakkı var. Hocamız kendisiyle bir görüşle yapacaktır. Biz kararı kendisine bırakacağız. Zaten kalıp mutsuz olacak ve gönülsüz oynayacak bir futbolcu üzerinde ısrar edilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.”



TAKIMDAN gidecek oyuncular olacağını da belirten Aysal “Kazanamayacağımız oyuncuları değiştireceğiz. Travma yaşamışların bundan kurtulması zor oluyor. Onlarla yolumuzu ayıracağız” dedi.



Vatan
 
Cevap: # Edwin van der Sar



Bir kaleci olarak Van der Sar'a burun kıvıracak pozisyonda degiliz. Zira hala cıkıp yasıyla dalga gecenlere ders verir. Fakat bir sezondan ziyade minimum 5 sezonluk bir kaleci alıp aradan cıkartmak daha mantıklı. Frey olur, Marchetti olur vs.



Diger önerim ise; eger Van der Sar'da karar kılınmıssa, cok yetenekli ve kabiliyetli bir yerli kaleci altına transfer edip, Van der Sar'ın oynayacagı bir veya iki sezonda bu usta kaleciden kalecilik dersi alması. Burada tam 3 sezondur önerdigim Kayserili Gökhan Degirmenci gibi kabiliyetli bir eldiven.



Ufuk ve Aykut = zaman kayıbı.
 
Üst Alt