Eğer Fatih Terim Gelecekse! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eğer Fatih Terim Gelecekse!


Milli takımı bıraktı,aldığı paralar yanına kar kaldı ve milli takımı dünya kupası elemelerinde yüz üstü bıraktı ve resmen kaosun içine attı.Aynı olayı bizim içinde yapmıştı bu bu adama güvenmek biraz psikolojik bir sorundur aslında.Bizim gibi duygusal(dangalak)toplumların içinden böyle fırsatçı tipler her zaman çıkar ve vatan,millet,din gibi değerleri kullanıp toplumu hipnotize etmesini çok iyi bilir.Ağzından vatan millet nidaları eksik olmayan adam milli takımı bıraktı hemde böylesine önemli bir dönemeçte.

Muhtemelen kısa bir süre sonra yeniden kendisini galatasarayın başında göreceğiz eğer fatih terimin gerçek galatasaraylı ve sözünün eri olduğuna inanan adam varsa buradan hep birlikte çağrıda bulunalım gelsin boş mukaveleye imza atsın görelim?

Evet eğer gelecekse bu sefer lafta değil gerçekte boş kağıda imza atsın ve 5 kuruş almadan en büyük değerim dediği galatasaraya mesai harcasında görelim.
 
Burada yazilip ciziliyor fakat ben gelmeyecegini dusunuyorum. Dursunla calisacak kdr bunamadığını varsayıyorum. Ha eger bu kdr bunadıysa ikinci gelişi gibi olur sonuc ve bu sefer komple emekli olur futboldan cekilir.

Gelmesi icin doğru zaman değil.
 
Millet her zamanki gibi gaza geldi lakin mevcut yönetime ve gidişata bakınca terimin geri dönmesi çok sürpriz olur
Ayrıca tudorla gelecek başarısızlığı bile terimle gelecek başarıya tercih ederim.
Her fırsatta Galatasarayın ismini kullanıp,yok aile,vatan,millet gibi kelimeleri ağzına dolayıp şahsi egosunu tatmin eden son derece kalitesiz bi insanın bu kulüpte yeri yok.istediği kadar kupa alsın hikaye

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
 
Dursun faktörü olmasına rağmen ve teşbihte hata olmaz varsayımına göre "hırvat sığırı mı, kebapçı mı" dersek direk "kebapçıyı" seçerim... O kadar aciziz yani.
 
Fatih gelir de bu taraftar ses çıkarmaz aksine sevinirse, Galatasaray'ın tamamen bittiği gündür.

Hoş zaten bitti Galatasaray diye bir şey kalmadı artık.
 
Üst Alt