Eğer Terim Gelirse Kendimi Yakarım! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eğer Terim Gelirse Kendimi Yakarım!


esref-alacayir-belediye-de-beklemedigimiz-sek-9729046_o.jpg

Teknik direktör Igor Tudor ile yolların ayrılma kararı alındığı Galatasaray’da detaylar da aydınlığa kavuşmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı camiada teknik direktörlük için sıkça Fatih Terim’in ismi dillendirilirken, hukuktan sorumlu yönetici Eşref Alaçayır’ın Terim hakkında yaptığı çarpıcı yorum ortaya çıktı… Galatasaray Genel Sekreteri Can Topsakal ise Fransız hoca getirilmesini istiyor.

Gamaspor’un eriştiği bilgiye göre Galatasaray’ın hukuktan sorumlu yöneticisi Eşref Alaçayır geçen hafta Türk Telekom Stadyumu’nda yaptığı bir sohbette, Fatih Terim’in sarı-kırmızılı ekibin başına geçmesi ihtimaliyle ilgili “Eğer Terim gelirse üzerime benzin döker kendimi yakarım” dedi.

Galatasaray Genel Sekreteri Can Topsakal ise Fransızca konuşan bir teknik direktör getirilmesi konusunda ısrarcı. Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman’ın gitmesine göz yuman ve sezon başında üst akıl olarak Lucescu ile görüşmeye giden Topsakal, takıma faydalı olabileceğini düşündüğü Fransız hocaların listesini Başkan Dursun Özbek’e iletti.
 
Madem Galatasaraydan cok kisisel egolarini düsünüyorsun kendini yakma, colugun cocugun vardir belki yazik olur, istifa et.
Hatta toplu halde istifa edin, bir kere de Mangal partisi disinda bir seyi toplu halde yapin.
 
Stadın, tesislerin, kulüp binasının falan uzağında bir yerde yaksın kendisini mümkünse, ekstra masraf çıkarmasın. :)
 
Valla bunları görünce bizim düşmana ihtiyacımız yok diyorum

Sağolsun bizim liseli tayfası düşman konusunda yeter de artar bu camiaya
 
20 şampiyonluğun neredeyse 3te1ini kazanmış, sayısız başarısı olan adamla kendinizi niye aynı kefeye koyuyorsunuz ? Terim'in boku olamayacak adamlar çıkıp konuşuyor.
 
Üst Alt