Ekigho Ehiosun | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ekigho Ehiosun


Samsunspor, Nijeryalı forvet oyuncusu Ekigho Ehiosun'u kadrosuna kattı.



Ekigho'nun menejeri; Karabükspor da çok istedi fakat biz Samsunspor'u tercih ettik.



6 kez Milli olan Nijeryalı oyuncu Milli forma altında 5 golü var. Henüz 22 yaşında ve gelecek vaad ediyor.



Önümüzdeki sezon Simon Zenke ile birlikte adeta bir gol makinesi olacaktır. Çok can yakacaklar..



bknz. GSC Scout [Loading Please Wait lılılılılılılılıl]
 
Cevap: Ekigho Ehiosun



Ekigho Ehiosun, beni hayal kırıklığına uğratmayan futbolculardan biri oldu. Samsunspor-Eskişehirspor maçında 2 gol pası attı ve 1 gol de kendisi atarak maçın genelinde de çok iyi bir performans gösterdi. Hızlı, driblingleri çok iyi, çok iyi paslar atan, fırsatçı bir oyuncu kesinlikle transfer edilmesi gerekir.



Edit: Samsunspor'da kiralık oynuyor.
 
Cevap: Ekigho Ehiosun



Çok beğendiğim bir oyuncu . Oyun şekli çok seri , süratli ve güçlü bir oyuncu gelecek de yeni Emenike olabilir .
 
Cevap: Ekigho Ehiosun



Forumda en fazla izleyen benimdir Ekigho'yu.Ekigho'da çalım var hız var gol becerisi yok ve konsantrasyon sorunu var bu sezon 3-4 kez boş kaleye kaçırdı.Samsun'un bu adamın yüzünden felan düşmedi Samsun'u düşüren kişi şeref yoksunu adnan sezgindir.
 
Cevap: Ekigho Ehiosun



son maçlarda yanılmıyorsam santrafor oynadı gekas sahadayken sol açık oynuyordu gayet iyiydi bence teknik adam kurbanı oldu.
 
Cevap: Ekigho Ehiosun



ligde şuanda sıkı gözlemlediğim 3 yabancı futbolcu var ekigho,shelton ve grosicki üçüde çok kaliteli grosicki sezon sonuna doğru düşüş yaşadı shelton ve ekighonun stilleri birbirine çok benziyor türk statüsünde oynayabilseler keşkede birisini katsak kadromuza.
 
Cevap: Ekigho Ehiosun



kesinlikle geleceği olan bir oyuncu,sadece son vuruşlarda biraz zayıf,oda çoğunlukla hızını ayarlayamadığı ve nerelerde duracağını tam bilemediği için,fatih terim gibi bir hocanın elinde yıldız olur bence,geleceğe yönelik müthiş bir yatırım olur...
 
Cevap: Ekigho Ehiosun



Belki de sen en fazla iki maç izlediğinden boş adam sanmışsındır. En az 8-10 maçını izledim. KEsinlikle kaçırılmaması gereken bi oyuncu. Kulübede böyle oyunculara ihtiyaç var.



reis sen gecende zigleri begeniyordun. bizle maytapmı geciyon napıyon:D şu adamın nesini begendin ya kazmanın teki herif.
 
Üst Alt