El Camino: A Breaking Bad Movie (11 Ekim 2019) - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

El Camino: A Breaking Bad Movie (11 Ekim 2019)


Better Call Saul'u izlemediyseniz kesin izleyin.

Netflix filmlerinin kalitesi malum dizi ve belgeleselleri kadar iyi olmuyor inşallah beklentileri karşılarlar gerçi Vince Gilligan işin içindeymiş o yüzden rahatım. Vince Gilligan dan sonra benim için ikinci adam Breaking ve Better Call Saul'un görüntü yönetmeni Arthur Albert. Umuyorum ki bu filmin görüntü yönetmenliğini yine o yapar işte o zaman heyecanlanabiliriz.
o diziyi bıraktım ben ya çok sıkıcıydı
 
Konuyu çok ağırdan işlediği için sıkılabilirsin ama ben baya seviyorum sırf Mike için bile izlenir. Bir de şimdiden başlarsan üst üste 4 sezon izlemek sıkabilir ben çıktığı zamandan beri takip ediyordum o yüzden izlemesi daha keyifli oluyor.
ilk sezonu bitirdim mi hatırlamıyorum belki yarısını. sonra bıraktım. peki diğer sezonlarda wwyi görüyor muyuz
 
Skyler net kaltağın tekiydi. Oğlu da maldı. Konuşması o kadar iticiydi ki her bölüm acaba bu bölümde ölür mü heyecanıyla beklerdim. W.W. olmadan gıdım ilgimi çekmedi proje. Güzeldir inşallah, yorumlara göre yol alırız.
 
Saçmalığa bakar mısınız. Adam dizide meth yapıyor konusu bu dizinin o zaman hiç yayınlamayın. Geçen bir yerde okumuştum "Şarap" kelimeside sansürleniğ fermente üzüm suyu olarak çevrilecek diye herhalde bu son noktası olur.
 
Youtube herkese açık bir platform olduğu için muhtemelen Rtük'ten gol yememek adına kendilerince bir oto sansür uyguladılar. Kendi platformlarında sansür uygulayacaklarını sanmıyorum, bu kendi bacaklarına ateş etmek olur.
 
Üst Alt