Elano Galatasaray'da ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Elano Galatasaray'da !


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blues set for clear out



July 28, 2009



CITY are poised to trim their top-heavy squad by moving on midfield star Elano and strikers Benjani and Valeri Bojinov.



City sources have revealed there has been interest from several clubs in Elano, and reports from Italy suggest that AC Milan have had an initial offer for the Brazil international turned down.



The 28-year-old joined the Blues from Shakhtar Donetsk two years ago.



But after making a great start to his Eastlands career, his initial impact lessened.



Last season he clashed with Mark Hughes after criticising the manager in a radio interview, and he was left out of City's pre-season trip to South Africa.



Zimbabwean striker Benjani played for the Blues on the recent 10-day trip, but is now being strongly linked with a move back to Portsmouth, who sold him to the Blues for £3.8m in February last year.



Bojinov is poised to join Lazio as City look to further trim their squad following the departures of fellow strikers Felipe Caicedo (loan) and Ched Evans.



City are still looking to strengthen their defence, although the £15m deal for Arsenal's Kolo Toure is still the subject of ongoing talks. The Blues had hoped to clinch a deal on Monday, but - unless talks hit a sudden breakthrough - the projected transfer will not happen until late in the week.



Should City let Elano, Benjani and Bojinov go? Have your say.



https://www.manchestereveningnews.c...hester_city/s/1128423_blues_set_for_clear_out



İşte city’den ayrılacaklar



manchester city’nin kadrosunda sadeleştirmeye gitmek istediği ve hücum hattından bazı önemli oyuncularını satış listesine koyduğu ifade edildi.



manchester evening news’un haberine göre, city yönetimi ve teknik direktör mark hughes’un, valeri bojinov, benjani mwaruwari ve elano’yu gözden çıkardığı iddia edildi.



emmanel adebayor, carlos tevez ve roque santa cruz gibi önemli hücum oyuncularını kadrosuna katan manchester city’nin, kadrosunda bulunan üç oyuncuyu satış listesine koyduğu öne sürülüyor.



bulgar golcü bojinov sakatlıklar yüzünden kendini gösterememişti. genç golcünün lazio’nun transfer listesinde olduğu iddia ediliyor. brezilya milli takımında iyi bir performans sergilemesine rağmen city forma şansı bulmakta zorlanan elano’nun da gönderilmesine karar verildiği söyleniyor.



son olarak nijeryalı golcü oyuncu benjani’nin eski kulübü portsmouth’a gideceği belirtildi. elano’nun galatasaray teknik direktörü frank rijkaard’ın da istediği oyuncular arasında olduğu öne sürülüyor.



Bir iddia da Ada’dan



Aslan’da bu kez de bir başka yıldızın adı anılmaya başlandı. Bir ara Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği, Milan’ın da transfer listesinde bulunan Manchester City’nin Brezilyalı futbolcusu Elano’yla Cim Bom’un büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

Fanatik



Rijkaard Gözünü Elano’ya Dikti!..

Temmuz 28, 2009 ·





G.Saray, City’nin Brezilyalı yıldızı için İngiltere’ye çıkarma yapacak. Yabancı avını sürdüren Aslan, bu defa gözünü Elano’ya dikti. Florya yönetimi, Rijkaard’ın da talebiyle Manchester City’nin Sambacısı için Ada yolculuğuna çıktı.





Galatasaray, yabancı arayışlarında İngiltere’ye yöneldi. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği doğrultusunda yönetici Haldun Üstünel’in Manchester City’de top koşturan Brezilyalı futbolcu Elano Blumer için sıkı bir pazarlığa giriştiği öğrenildi. Transferde sıcak gelişmelerin sağlandığı kaydedilirken İngiliz ekibinin Elano’yu gözden çıkardığı ve satmaya hazır olduğu ifade edildi. Zira geçtiğimiz sezonu kötü geçiren Elano, sezonun ilk 2 maçında 3 gol atarak iyi bir başlangıç yapmış olsa da daha sonra el değiştirerek Arap sermayesinin eline geçen ve bomba transferlerin peşine düşen Manchester City’de ikinci planda kalmaya başladı. Chelsea’ye gitmeden önce kulübün bayrak oyuncularından biri olan Shaun Wright-Phillips’in takıma geri gödüşü ve Robinho’nun transferi Elano’nun etkinliğinin azalmasına sebep oldu. Sambacı, teknik direktör Mark Hughes’un yeni sisteminde orta alanda lider oyuncu durumundan sol açık pozisyonuna kaymak zounda kaldı. Robinho’nun ayağının tozuyla çıktığı ilk maçında yedek kulübesini boylayan Elano, daha sonra 19 maçta ilk 11′de sahaya çıksa da sezon boyunca inişli çıkışlı bir performans sergiledi.



DONETSK’LE BAŞLAMIŞTI



Elano, Avrupa’ya 2005′te S.Donetsk’e imza atarak ayak bastı. Kıtaya 7.6 milyon euro bonservis bedeliyle çıkan Brezilyalı, ilk başlarda uyum sağlamakta zorlansa da, daha sonra kalitesini göstermeye başladı. Shakhtar!dayken Brezilya Milli takımı’nda da görev yapan Elano, bunun getirisi olarak 2007-08 sezonu öncesi 11 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester City’ye transfer oldu.



Vassell’in 11′ini çaldı

Oyunu yönlendirme konusunda tam bir maestro olan Elano’nun en önemli yeteneği ise mesafe tanımaksızın attığı sert şutlar ve frikikler. Serbest vuruşları adrese teslim göndermesi de bir diğer nefis özelliği. Elano’nun İngiltere’ye transferi sonrası ilk icraatı, Ankaragücü’nün sürpriz transferi Darius Vassell’in 11 numaralı forma numarasını elinden almak olmuştu.



Kimler istemedi ki!

Elano için şu anda takipte olan kulüpler Köln ile Zaragoza, Milan’ın da Pirlo’yu satması halinde devreye gireceği iddia ediliyor.



G.Afrika kampına gitmedi

İngiliz kulübüyle kontratı 2011’de sona erecek olan Elano, Konfederasyon Kupası’nda oynamasını bahane göstererek şu anda Güney Afrika’da hazırlık maçları yapan Manchester City’nin bu turuna katılmadı.



Dunga’nın değişmezi

Brezilya Milli Takımı’nın başına Dunga’nın geçmesiyle yenilenen kadroda, Elano önemli bir yer tutuyor. Futbolcu, son olarak Konfederasyon Kupası’nı kazanan Brezilya’nın finalde ABD‘yi yendiği maçta galibiyet golünün mimarı oldu.



Habertürk





Elano haberleri bugün basında çıkmışdı..İngiliz basınındada transfer listesine konulacagı yazıyor...Elano gelirse büyük katkı saglayacagı kesin..Olası bu transferi burada konusalım;)
 
Cevap: Elano Blumer



Milan istiyor diye haberler vardı ama bize gelirse söz hem fanatik hem habertürk gazetesini bir seferlik alacam:D
 
Cevap: Elano Blumer



Benjani'den bilerek söz etmedim..Konu dagılmasın diye..Elano zor ama Haldun üstünel farkını unutmamalıyız..Bir blogda veloso yazılıyor hemen inanıyoruz..Elano transferi bence VDV transferine göre daha kolay..Milan istiyor ama hiç belli olmaz..Kewell'i falanda romada istiyordu;)
 
Cevap: Elano Blumer



Deco bir hayaldi sadece. Alamayacağımızı anlamanız gerekiyordu. Basın taraftarın beklentisini çok yükseltti. Bir nevi başarılı oldu. Yarın öbürgün başka biri gelirse taraftar burun kıvırıcak adım gibi biliyorum!
 
Cevap: Elano Blumer



İngiliz basınında transfer listesine konulacagı yazıyor..Türk basınında ise ilgilendigimiz yazıyor..Yani neden olmasın diye bu konuyu açtım:)Fotomaç olsa inanın açmazdım:D
 
Cevap: Elano Blumer



Milan pirloyu satarsa alır ama pirloyu satacaklarını hiç sanmıyorum çünkü takım şu anda berbat durumda ve taraftarlar transfer beklerken kakadan sonra birde takımdaki en çalışkan ve en verimli kişiyi satarsanız o koltukta 5dk bile duramazsınız.





Elano bizde iyi iş yapar gibime geliyor,onunda yeni bir heycan aradığını düşünüyorum.
 
Cevap: Elano Blumer



Bu tarz bir adama çok ihtiyacımız var.Savunma yapabilen ama hücum gücü linderoth'tan daha yüksek bir adama...
 
Cevap: Elano Blumer



Arapların bu transfer için 7-8 den fazlası için ısrarcı olacaklarını sanmıyorum tek sorun o parayı verebilirmiyiz.
 
Cevap: Elano Blumer



12,5 Mil € degeri va - Haydi 10a veya 9a sattilar misali - kim ödeyecek?

hayallare devam :-)



Keita'nında 8.5-9 milyon euro değeri olduğunu biliyormusun?Paramız yok ama bizim tuttuğumuz takım GALATASARAY...Elbetteki 25-30 milyon euro luk adamları istemek çok mantıklı değil ama 10 milyon euro civarında ederi olan adamları alabilir GALATASARAY...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt