# Eljero Elia | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Eljero Elia


Yeni hedef Eljero Elia



G.Saray, Terim’in isteği doğrultusunda rotasını Hollandalı yıldıza çevirdi



Podolski ve Diego’nun yüksek maliyetleri nedeniyle transferde çıkmaza giren Sarı-Kırmızılı ekip, Hamburg’un genç golcüsü için harekete geçti. Aslan 6 milyon euroluk teklif yapacak.



GALATASARAY dış transferde rotasını Hollandalı genç yıldız Eljero Elia’ya çevirdi. Yönetimin borsaya “Transferi için görüşmelere başladık” dediği Podolski’ye 2. Başkan Ali Dürüst’ün karşı çıkması işi bilmeceye çevirmişti. Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Dürüst’ün 9 milyon euro bonservis bedeline karşı çıkması nedeniyle Köln’le temasları kesti. Bunun üzerine Teknik Direktör Fatih Terim, Hamburg’un genç starının alınması için talimatı verdi.



İmparator’un Adnan Öztürk ve Ali Dürüst’e ofansif anlamda iyi bir futbolcu transfer etmeleri gerektiğini belirterek, “Hamburg’un genç yıldızı Elia’yı kadromuza katabiliriz. Gelirse çok yararlı olur” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bunun üzerine yönetim, Surünam asıllı 24 yaşındaki Elia için temaslara başladı. Bonservisi Hamburg’ta bulunan Elia için 6 milyon euroluk teklif yapılacağı kendisine de yıllık 2 milyon euro verileceği belirtildi.



Elia, 2008-2009 yılında sergilediği üstün performansla Avrupa’da dikkat çekmişti. Genç yıldız, Twente’de forma giyerken Hollarda efsanesi Johan Cruyff’un da bulunduğu juri tarafından “Yılın Futbol Yeteneği” ödülüne layık görüldü. 2009’da Alman Bundesliga ekiplerinden Hamburg’a transfer olan Elia, sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemedi. 38 maçta 7 gol kaydeden siyahi yıldız, Hollanda Milli Takımı’nda da 18 maç forma giydi.



Alper Mert (Star)
 
Cevap: Yeni hedef Eljero Elia



Elia için 6 milyon euroluk teklif yapılacağı kendisine de yıllık 2 milyon euro verileceği belirtildi.



Dalgamı geçiyorlar. Yada bizim yönetim çok akıllı, Juve 15M verdi kabul etmediler. Bu cimrilik ile biz kimseyi alamayız.Riera,Elia falan Podolskiden tuzlu olur.
 
Cevap: Yeni hedef Eljero Elia



fanatik'te çıkan haberdede eljero elia yazmışlar atletico madrid formasıyla elias'ın resmini koymuşlar. ne mal bi medyamız var. sallarken bari dikkatli olun..
 
Cevap: Yeni hedef Eljero Elia



fm efsanesi ama canlı olarakta izledim fark yaratabilecek bi oyuncu ama vermezler verseler bile bu cimrilikle alamayız ama çoook iyi adam cuk oturur keitayı unutturur
 
Cevap: Yeni hedef Eljero Elia



Bir tarafta Podolski ve Elia, bir tarafta Riera ve Benayoun. Haberin doğruluna da inanmıyorum ya..
 
Cevap: Yeni hedef Eljero Elia



Alper Mert bu sene yanılmadı sanki ?



Not : İbrahim Seten'in söylediği sürpriz zenci futbolcu tabirine uyuyor.
 
Cevap: Yeni hedef Eljero Elia



"Podolski ve Diego’nun yüksek maliyetleri nedeniyle transferde çıkmaza giren Sarı-Kırmızılı ekip, Hamburg’un genç golcüsü için harekete geçti."



Çok komik bir fıkra.
 
Cevap: Yeni hedef Eljero Elia



Yaz'in basinda "Ben Liverpool'a gidersem Suarez'le dunya ikilisi oluruz" diyordu. Hamburg'da bile su an fazla forma sansi bulamiyor. Cok konusan, ama icraat'i az olan bir oyuncu. Hizli, calim atabiliyor, ama fena istikrarsiz bir oyuncu Elia.
 
Cevap: Yeni hedef Eljero Elia



3 gol 2 asist yapmış geçen sene 1.5 ay sakatmış ama hollanda milli takımında da estirmişti geçen sene. kötü bir sene geçirmiş bakalaım aynı zamanda fm efsanesi ben gelmesini çok isterim ama haberin doğruluğundan bile şüpheliyim.
 
Üst Alt