# Emenike | Transfer Haberleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Emenike | Transfer Haberleri


Gollerini San Siro'da mı atacak?



İtalyan devi Milan, Kardemir Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike'yi gündemine aldı..



Bir sezon önce Bank Asya, ardından Spor Toto Süper Ligde gösterdiği performansla Nijerya Milli takımına kadar yükselen Emenike için geniş bir araştırmaya giren Milan kulübü yöneticilerinin, sezon sonunda Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.



İtalyan yöneticilerin sezon başından bu yana Emenike'nin oynadığı maçları büyüteç altına aldığı ve özellikle Kardemir Karabükspor'un üç büyüklerle İstanbul'da yaptığı maçlarda scout ekibini göndererek, Nijeryalı futbolcuyu izlediği ortaya çıktı.



Öte yandan Emenike'nin futbol hasreti bu hafta sona eriyor. Uzun bir sakatlık döneminin ardından Gaziantepspor maçında sahalara dönmesi beklenen ama sürpriz bir şekilde kadroya dahil edilmeyen Emenike'nin Bucaspor deplasmanında oynayacağı öğrenildi



Kariyerinin ilk milli maçında sağ baldırından ciddi çekilde sakatlanan Nijeryalı yıldızın antrenmanlarda oldukça istekli olduğu ve hocasından formasını istediği belirtildi. Teknik direktör Yücel İldiz'in de oyuncusunun hırsından memnun kaldığı ve Bucaspor maçında kendisine görev vereceği öğrenildi.



Ligtv.com.tr
 
Cevap: Emenike & AC Milan



Milanda oynaması için çok erken daha kendini tam olarak kanıtlayıp 33 yaşına felan gelmesi lazım ...
 
Cevap: Emenike & AC Milan



Scout çalışması yaptıkları her oyuncuyu alsalardı ohoooo neleri kimleri alırlardı!



Bu tür haberleri yapmakla iyi bir iş çıkardığını zanneden medyaya da yazıklar olsun! Şimdi Karabük içeriden birisi talip olduğunda, bunların gazına gelip dünya kadar para talep edince kına yakarlar oturup münasip bir yerlerine!
 
Cevap: # Emenike | AC Milan



Milan'dan belki bir scout gelmistir ve izlemistir, bu dogru olabilir. Ama adamlarin dünyanin her kösesinde scoutlari var, bir maci degil koca bir sezon izliyorlar gencleri. Scout onayladiktan sonra, rapor belkide mesela Türkiye'deki sorumluya veriliyor, o izlemeye gelir ilk scout'dan sonra. Sonra oda raporu Italya'daki elemanlara verir, sonra Italya'dakiler gelir izlemeye. Uzun bir sürec, bunlar kesin bir Scout izlemeye geldi diye "Milan'a mi?" diye haber yapmislar belli ki, eeyyy Lig TV ne diyeyim ki sana.
 
Cevap: # Emenike | AC Milan



ben emenikeyi sürekli canlı olarak izliyorum bu sene milan ayarında bir takıma gitmese bile ilerleyen senelerde bence kesin gider adamda güç-hız-son vuruş var birazda teknik var sadece kafa vuruşları ve duran topları eksik
 
Cevap: # Emenike | Transfer Dedikoduları



Karabükspor Menajeri Seyit İçgül: ''Emenike'yi transfer etmek için sadece Rubin Kazan resmi başvuruda bulundu ve 5.5 milyon € teklif etti."
 
Emenike için bukez de Rubin Kazan devrede!



Kardemir Karabükpsor Menajeri Seyit İçgül, ''Emenike'yi transfer için sadece Rusya'nın Rubin Kazan Kulübü resmi başvuruda bulundu, basında çıkan diğer haberler bizim dışımızda gelişiyor'' dedi.



Seyit İçgül, yaptığı açıklamada, Bank Asya ve Spor Toto Süper Lig'de üstün performansıyla Nijerya Milli Takımı'na kadar yükselen, Türkiye'de beğeni toplayan golcü oyuncuları Emmanuel Emenike hakkında basında sürekli transfer haberlerinin yer aldığını ancak bunların kendileri dışında geliştiğini söyledi.



Birçok takıma transferinin yazıldığı Emenike'nin son olarak Milan takımına gideceğinin gündeme getirildiğini anlatan İçgül, şöyle konuştu:



''Kırmızı-mavili formamızı iki sezondur giyen ve takımımıza performansıyla fayda sağlayan oyuncumuz Emenike için kulübümüze şimdiye kadar tek resmi başvuruyu Rusya'nın Rubin Kazan Kulübü yaptı. Oyuncumuza 5.5 milyon avroluk teklif geldi. Emenike bizim oyuncumuzdur. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda elbette transferi görüşülecektir. Ancak, Rubin Kazan dışında kimse bize gelip resmi başvuruda bulunmadı. Basındaki haberler kulübümüz kaynaklı değildir.



Yarın deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacağız. Milli takımında sakatlandığı için haftalardır sahalardan uzak kalan Emenike de 18 kişilik kadroda yer alıyor.''



Ligtv.com.tr
 
Cevap: Emenike için bukezde Rubin Kazan devrede!



adam artık uluslararası tanınmaya başlamış.hayırlı olsun
 
Cevap: Emenike için bukezde Rubin Kazan devrede!



gözümüzün önündeki eto ları görmüyoruz. elimizdeki arda larıda satmaya uğraşıyoruz sonrada takım niye başarısiz diyoruz
 
Üst Alt