Emir'in Yolu | Cuma | 20:00 | Show Tv | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emir'in Yolu | Cuma | 20:00 | Show Tv


top_adiniferihakoydum.jpg




Med Yapım imzalı "Adını Feriha Koydum" isimli dizi izleyicileri yeni bir hayat serüveni içerisine sokacak. Seçkin oyuncu kadrosu içerisinde; Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Melih Selçuk, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Yusuf Akgün, Eray Özbal, Feyza Civelek, Gökçe Uzuner, Gülşah Fırıncıoğlu, Kaan Olcay, Ahu Sungur da yer almakta.



Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor. Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha'nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılacak. Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.
 
Cevap: Adını Feriha Koydum



İzlemedim diziyi ama izleyen arkadaşlar güzel dizi diyor. Show TV'de Aşk-ı Memnu kadrosunu oynatmaya başladı dizilerde. :eek:
 
Cevap: Adını Feriha Koydum



Dizilerde kücük cocuklari oynatmakda moda oldu ha , diziyi simdiden düsünebiliyorum kapicinin kizi zenginlere özenicek partilere gidicek kapici kizi oldugu icin utanicak o ortamlarda ya esrara bulasicak yada tecavüze ugrayacak sonra intikam falan almaya kalkicam cart curt ...
 
Cevap: Adını Feriha Koydum



eski türk filmlerinin çakması gibi duruyor oyunculuklar zorlama hele vahide gördüm!!!!!
 
Üst Alt