emrah serbes'in itirafı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

emrah serbes'in itirafı


20dk önce twiter hesabından bu mektubu yayınlamıştır. olay gerçekse vahim bi durum

DKzPo9EW4AAeFgD.jpg
 
Yalnız olayın şokundan falan diyor ama alkol ve uyuşturucu almadığı ne malum.Üzerinden 1 hafta geçmiş neredeyse bunun tespiti mümkün değil sanırım.
 
ciddi şekilde alkol veya uyuşturucu aldığı yönünde ithamlar var. herkes hakim herkes savcı koduğum ülkesinde bırakın da bunun kararını başkaları versin.
 
Emrah Serbes'i hiç okumadım, Behzat'ı filan da izlemedim. Dolayısıyla şuan duygusuzum, sevdiğim, okuduğum, takip ettiğim biri değildi. Yazdığı ise olabilir bir şey. Doğruyu itiraf etmesi güzel, Allah herkesi kazadan beladan korusun. Zor.

⭐⭐⭐⭐
 
Oha olaya drama bak. emrahın bir kaç kitabını okuyan biri olarak böyle bir olayla kendi finalini yapması insanı acayib sarsıyor ne diyeceğimi bilemedim açıkcası kıza mı içerdeki çocuğa mı emraha mı üzüleceğiz şimdi karıştım iyice.
 
Sıkı bir Behzat Ç. hayranı olarak üzüldüm düştüğü duruma. İki adamla mı yoksa iki alçakla mı karşı karşıyayız zaman gösterecek.
 
İşin içerisinde alkol yada uyuşturucu var ise yalnız, bu yazdığı ve yayınladığı kağıt parçası bir şey ifade etmez. Ulan ben 1.650 TL aylık kazanmama rağmen alkollüyken taksi kullanıyorum, aylık 200 liradan fazla taksi masrafım oluyor, bunlar gibi çuvalla para kaldıran adamlar neden taksi kullanmazlar? Yada neden direksiyon başına kendileri geçerler?

⭐⭐⭐⭐
 
Özet: Emrah Serbes bir trafik kazasına karışmış. Direksiyonda kendisi olmasına rağmen yanındaki arkadaşı üstlenmiş olayı. Şimdi de vicdanım rahat etmedi itiraf ediom direksiyondaki bendim deyip teslim olmuş.
 
Şok nedeniyle kazayı arkadaşının üstlenmesi pek mantıklı değil. Muhtemelen alkollüydü ve şimdi bu şekilde daha az ceza almaya çalışıyor gibi. Kaza sonrası alkol testini reddetmiş sanırım.
 
Aydın Aksu‏ @hodologies 19 dk.
Sözümona itiraf mektubunda dahi hala yalan söyleyen insana neden inanalım?

Aydın Aksu‏ @hodologies 13 dk.
Vicdan falan yalan. Aile, dün MOBESE kayıtlarından aracın kimin kullandığının belirlenmesi için başvuruyor; itiraf bugün geliyor.
 
Üst Alt