Emre Akbaba: “Fatih hocama ne kadar teşekkür etsem az” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre Akbaba: “Fatih hocama ne kadar teşekkür etsem az”


1579122460203.png

Futbol Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası 249 gün sonra ilk resmi maçına çıkan oyuncumuz Emre Akbaba, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Emre’nin açıklamaları şöyleydi:

“Kurada Çaykur Rizespor çıktıktan sonra hocamız antrenmandan sonra beni yanına çağırdı. “Rizespor çıktı, ben kadere inanırım o maçta oynayacaksın” dedi. Oynayıp, gol atıp, maça kaptan çıktım. Hocama ne kadar teşekkür etsem az. İlk sakatlandıktan sonra bir süreyi Fransa’da geçirdim. Oradayken de beni arayıp soruyordu bu çok değerli bir şey. Hocama teşekkür ederim, takım arkadaşlarıma, Yener hocama teşekkür ederim. Burada iki tane sakatlık yaşadım maalesef. Yener hoca benimle çok ilgilendi. Eşime, aileme çok teşekkür ederim bana o dönemde inanılmaz destek oldular. Bütün hocalarıma, kondisyonerlerime teşekkür ediyorum. Tek başıma antrenman yaparken onlar yanımdaydı. Bana neşe vermeye çalıştılar, ben de çok çalıştım. Bu günleri görmek için gerçekten çok çalıştım. Bu bir başlangıç, bundan sonra çok büyük işler yapmak istiyorum. Herkese teşekkür etmek istiyorum.”

galatasaray.org
 
şaka maka attığı gol tipik alex golü. zaten kendisi de yerli minyatür bir alex gibi aslında orta sahalıkla pek ilgisi olmayan, fizik gücüyle oynamayan, forvetimsi, gole yakın ve ceza sahasında topla buluşabilen skorer oyuncu. onun gibi bir pas vizyonu yok tabi.
 
Adam haklı başka hangi futbol cahili senin gibi vitaminsize 4.5 bonservis senelik 1.7 maaş verirdi?



__________________________________

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
 
Hocam senin genelde 10 fikrinden 9'u ile fikrim uyuşur ama bazen bakıyorum sende her konuda çok sert giriyorsun.

Ben burada öncelikle üst üste 2 ağır sakatlık geçiren Emre'nin azmini alkışlıyorum. Maaş konusuna gelince takımda kendini yayıp boş paralar alan onca vatandaş zaten var, ama tabi ki Emre'de dahil oyuncu maaşları çok yüksek.

Genel anlamda bu saçmalığa son verilmeli.

Adam haklı başka hangi futbol cahili senin gibi vitaminsize 4.5 bonservis senelik 1.7 maaş verirdi?



__________________________________

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
 
Üst Alt