Emre: "Aklını kullan Fenerbahçe'ye gel" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre: "Aklını kullan Fenerbahçe'ye gel"


Emre Belözoğlu , Selçuk’un aklını çelmeye çalışsa da başaramadı...



Önceki gün Milli Takım kampında Emre, “F.Bahçe çok farklı bir kulüp. Burada paranı hep zamınında alırsın” dedi. Ancak Selçuk “Ben çocukluktan beri G.Saraylı’yım” diyerek parayı değil, armayı seçti



Tüm Türkiye’nin G.Saray’ın ezeli rakibi F.Bahçe’ye attığı Selçuk İnan ‘çalımını’ konuştuğu şu günlerde yılın transferi hakkında bilinmeyenleri VATAN su yüzüne çıkarıyor.. İşte bu transferin hiçbir yerde okumadığınız detayları..



Arda Turan, Hasan Şaş ve Fatih Terim’in uzun süredir ikna etmeye çalıştığı genç yıldız, sarı-kırmızılılara imza atmadan önce F.Bahçeli Emre’nin yoğun ‘presiyle’ karşılaştı.. Önceki gün Milli Takım’ın kamp yaptığı Swiss Otel’de öğleden sonra Selçuk’la 2 saat süren bir görüşme yapan Belözoğlu, “Neden G.Saray’a gidiyorsun, F.Bahçe’ye gel.. Bak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Teknik direktörümüz çok iyi, hazır da bir takım var. Üstelik arkadaşlık ortamı da süper.. Burası çok büyük bir camia.. Ben iki kulüpte de oynadım. F.Bahçe G.Saray’dan çok farklı.. Paranı tıkır tıkır alırsın ” sözleriyle milli futbolcunun aklını çelmeye çalışsa da Emre’nin bu sözleri ters tepti.



‘TEK HAYÂLİMDİ’



Selçuk doğuştan G.Saraylı olduğunu ve parayı değil, armayı tercih edeceğinin altını çizerken hem Emre’nin hem de 25 milyon F.Bahçe taraftarının hayâllerini yıkan şu sözleri sarfetti: “Ağabey bazen para pul işleri bir kenarda kalır. Başka sevdalar vardır. Ben kendimi bildim bileli G.Saraylı’yım.. Yıllardır o formayı giymenin hayâlini kuruyorum. F.Bahçe camiasına saygım sonsuz ancak G.Saray’da başta Fatih Terim olmak üzere en yakın arkadaşım Arda var.. Ben G.Saray’da da iyi para kazanırım. Zaten bu sevda öyle maddiyatla ölçülecek gibi değil. Kusura bakma ama ben G.Saray’a gideceğim."



Vatan-Gökmen Özdemir



Sana kocaman bir alkış daha Selçuk.:tiphat:
 
Cevap: Emre: "Aklını kullan Fenerbahçe'ye gel"



bence yanlış kişi yanlış kişiye akıl vermiş, Selçuk beleşoğluna akıl vermiş iyi kapak olmuş
 
Cevap: Emre: "Aklını kullan Fenerbahçe'ye gel"



haber palavra gibi..



Emre daha yeni bu tur bir olaydan dolayi canli yayinda 40 gunluk cocugunun uzerine yemin etti. Ankaraguclu oyuncularin aklini celmis diye haberler ciktiginda Ates puskurmustu. ertesi gunu goz gore gore milli takim kampinda Selcugu ayartmaya calisamaz, hatta calismaz.. Gokmen Ozdemir'in kredisi -1..
 
Cevap: Emre: "Aklını kullan Fenerbahçe'ye gel"



Dün milli takım otobüsü Hollanda'da kamp yapıcakları yere geldiğinde oyuncuların yanında Gökmen Özdemir'de vardı.Muhabbetler,şakalar,gülmeler...Yani bu oyuncularla iç içe adam.Doğru haberdir heralde.
 
Cevap: Emre: "Aklını kullan Fenerbahçe'ye gel"



Haber dogru hatta hatirlayin Cok Farkli diye programda Ercan Saatci fbli futbolcularin Selcuk'um etrafini sardi vs demisti...Bu emre zaten fbye gitti diye demiyorum tanidigim en ....
 
Cevap: Emre: "Aklını kullan Fenerbahçe'ye gel"



Emre'yi mesleki ahlakından dolayı hiç sevmem ama bu haber bana asparagas gibi geliyor. Bu konular mahrem konulardır.İkili arasındaki konuşmayı G.Özdemir nasıl duymuş. Selçuk "Emre bana böyle dedi " veya Emre" Selçuk'a böyle böyle dedim ama kabul etmedi" diye açıklama mı yapmış ? Gaza gelmeyin derim ben.
 
Cevap: Emre: "Aklını kullan Fenerbahçe'ye gel"



Emre'yi mesleki ahlakından dolayı hiç sevmem ama bu haber bana asparagas gibi geliyor. Bu konular mahrem konulardır.İkili arasındaki konuşmayı G.Özdemir nasıl duymuş. Selçuk "Emre bana böyle dedi " veya Emre" Selçuk'a böyle böyle dedim ama kabul etmedi" diye açıklamış mı yapmış ? Gaza gelmeyin derim ben.



Gaz'a gelmek ile olan alakası nedir? Galatasaraylı olduğu ve Galatasaray'ı tercih ettiği aşikar.
 
Cevap: Emre: "Aklını kullan Fenerbahçe'ye gel"



Emre Belözoğlu , Selçuk’un aklını çelmeye çalışsa da başaramadı...



Önceki gün Milli Takım kampında Emre, “F.Bahçe çok farklı bir kulüp. Burada paranı hep zamınında alırsın” dedi.



Dervişin fikri neyse zikri de odur diye boşuna dememişler zamanında.
 
Üst Alt