Emre Belözoğlu: "Bugünlere gelmemde en büyük vesile Galatasaray" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre Belözoğlu: "Bugünlere gelmemde en büyük vesile Galatasaray"


DOTXUQmXUAACVPa.jpg


Emre Belözoğlu: "hiçbir zaman Galatasaray forması üzerindeyken Fenerbahçeli gibi oynamadım. Bilinç altımda teşkil etmedi."

Galatasaray'da oynarken büyük başarılar kazandık, Türk futbol tarihinin en başarılı takımıydık"


Emre Belözoğlu: "Yurt dışına giderken Adnan Polat'a söz vermiştim. Dönüşte ilk sizinle konuşacağım diye. Çünkü bugünlere gelmemde en büyük vesile Galatasaraydır Ancak o dönem Galatasaray beni istemedi. Fenerbahçe istedi."



Emre Belözoğlu: "Ben de yabancı sınırına karşıyım. Türk futbolcular aralarında bu mesleği profesyonel olarak görmeyenler var. Şapkalarını önlerine koymaları lazım. Taraftarlar da iyi futbolcu izlemek ister."



star tv
 
''Seni buraya kadar getiren yeteneğin,burada tutacak olan ise karakterindir''

biz acaba az biraz vefasız mıyız kulüp olarak?açıklamasının tamamında çok agır 2 sakatlık yasadım,dönüşte Galatasaray beni istemedi derken bana sahip çıkmadı minvalinde konusmuş.kırgın gibi...geçmişte intere gittiğinden ceza kesmişiz emreye.öyle anladım.

Galatasaray fazla çekici bi kulüp gerçekten.ünal aysal seksi demişti ya var öyle bişey.hata yapanı affetmeyen bi takım...çok değişiğiz.
 
Son düzenleme:
karaktersizdin yillarca gs camiasina yapmadigin kalmamisti, son demlerindesin futbolculuk kariyerinde belki bi strateji uyguluyorsun kendini aklamak amacindasin, sunu unutma yillar gecer belki ama bu gözler gördügünü bize neler yasattigini cirkin cirkef irkci hareketlerini, KARAKTERSIZLIGINI unutmaz!!!
 
Diğer yerliler gibi beyinsiz değil bu konuda hakkını veririm ama şerefsizin itin teki olduğu gerçeğini değiştirmez bu.

Şu pislik adamı yalayan taraftar da Galatsaraylı olamaz.




sent via GSC
 
Emre'ye ben o kadar kızamıyorum, zira bizde oynasaydı da saha içindeki hareketlerinde pek değişiklik olacağını sanmıyorum. Çünkü 19-20 yaşlarında oynarken saha içi karakterinin nasıl olacağı sinyalini veriyordu. Bizde olsaydı ne değişirdi, sadece taraftarların konumu, biz sahip çıkacak, diğerleri küfür edecekti.
 
Adnan Polat'ın kendisi ibrasızlığa, Rijkaard'ı başarısızlığa, Kewell, Baros, Keita, o zamanki Arda, Lincoln gibi adamları kupasızlığa, bizi de 2012'ye kadar dertlere gark eden saçma sapan kararı Emre'yi almamak.

Emre'den iyi bir TD veya yönetici çıkabilir gibi görünüyor. Sportif direktör olabilir biraz eğitim alsa
 
Sözünü tutmak için ilk bize sordun madem kabul etse yönetim gelip geçmişte olduğu gibi sinkaflı küfürler etmeyecek miydin Fenerbahçe'ye? Hayat gerçekten çok garip.
 
Emre'ye ben o kadar kızamıyorum, zira bizde oynasaydı da saha içindeki hareketlerinde pek değişiklik olacağını sanmıyorum. Çünkü 19-20 yaşlarında oynarken saha içi karakterinin nasıl olacağı sinyalini veriyordu. Bizde olsaydı ne değişirdi, sadece taraftarların konumu, biz sahip çıkacak, diğerleri küfür edecekti.

Iste mesele bu . Tamamiyle bu . Insanlar kendilerine
sunu soramiyor , agir geliyor

eger emre o donem Gs istese idi de gelseydi ve "birebir" ayni davranislari bizim formamizla
sergileseydi

forumdaki kisilerin yorumlari , kullandiklari kelimeler de "birebir" ayni olur muydu

biz objektif bakmayi tercih olarak goruyoruz , aslinda olaylara objektif bakmak tercih degil , net bir zorunluluktur
 
Rıdvan Dilmen : İzmir marşı dinlemeden güne başlayamıyorum.

Mahmut Uslu : Galatasaray ile edebi bir dostluğumuz , aşkı aşan bir muhabbetimiz var.

Fikret Orman : Galatasaray Türk futbolunun her daim lokomotifi olmuştur , bizler sadece arkasındaki vagonlarız.
 
Üst Alt