emre belözoğlu - Sayfa 41 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

emre belözoğlu


DYpkxlVX0AAInX3.jpg
 
Emre sahalardan uzaklasinca belki pek kabul etmeyeceksiniz ama bu adam tayfasi icinden yegane yukselebilecek olan kisi

Ben de bir yerlere gelecegini dusunuyorum ama hakikaten basketboldaki sistemi artik futbola getirmemiz lazim

Biktik artik spor kokeni olmayanlarin yonetimlerde federasyonlarda olmasindan

Severiz sevmeyiz ama basketbol yapilanmasi cok dogru gidiyor bu ulkede . Organizasyonlara kah kalifiye olmak katilmak , kah ulke capinda farkindalik saglamak , organizasyon almak ve duzenlemek .. futbola bes basar su ana dek
 
1539699815322.png


Bekir İrtegün savunmasında, "Bu örgütle ilgili sıkıntı olmadığı süreçte, iyi insanlar olarak bildiğimden zaman zaman sohbetlerine katıldım. 17-25 Aralık'tan sonra ister istemez uzaklaşmaya başladım. Ama birden iletişimimi kesemedim. Uzaklaştım" dedi. 2009'da Ali isimli şahısla tanıştığını, bu şahısla 3-4 sene boyunca zaman zaman sohbetlere katıldığını, bu kişinin kendisine bir programdan söz etmesi üzerine ByLock programını indirdiğini Google Play aracılığıyla indirdiğini ifade eden İrtegün, "Aklıma hiç kötü bir şey gelmedi. Normal bir uygulama sandım. Takımımla yurt dışına giderken pasaportuma el konulunca konudan haberdar oldum. O dönem bu yapı, devlet tarafından örgüt olarak kabul edilmemişti. Kendimi hiçbir zaman bu yapıya ait hissetmedim. O zamanlar bu yapıyla ilgili böyle sıkıntılar yoktu. İyi niyetli insanlar diyerek iletişim kurmuştum" şeklinde konuştu. Hep devlet okullarında okuduğunu, ailesinin bunlarla ilgisi olmadığını da belirten İrtegün hakimin sorusu üzerine, "Katıldığım sohbetlerde Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Alper Potuk, Gökhan Gönül ve Uğur Boral'ı gördüm" dedi.

Hakimin, "örgüte yakın futbolcuların transferlerinde kolaylık tanınıp tanınmadığı" şeklindeki sorusuna, "Bilmiyorum. Milli takımda oynamış birisiyim. Kullanılan bir taraf var ise o taraf biziz" diye cevap verdi.
 
Üst Alt