Emre Çolak Antremandan Kovuldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre Çolak Antremandan Kovuldu!


emre-colak-deportivo-da-firtinalar-estiriyor-la-liga-nin-en-iyisi-emre.jpg

Deportivo La Coruna'da forma giyen Emre Çolak, Teknik Direktör Cristobal Parralo tarafından antrenmandan kovuldu. Cristobal Parralo, "Eğer bir sorunun varsa antrenmana devam etmeyebilirsin" şeklinde bağırdı, Emre ise sinirli bir şekilde direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu.

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Deportivo La Coruna’da forma giyen milli futbolcu Emre Çolak, bugün sabah antrenmanı esnasında Teknik Direktör Cristobal Parralo tarafından antrenmandan kovuldu. Galiçya bölgesinde yayın yapan TVG’nin kameralarının önünde gerçekleşen olayda Emre’nin sinirli bir şekilde antrenman sahasını terk ettiği görüldü.

Hafta sonu deplasmanda Real Madrid’e 7-1’lik ağır bir skorla mağlup olan Deportivo’da geçen sezonun öne çıkan isimlerinden olan Emre Çolak, bu sezon tüm takımla birlikte beklenen performansın uzağında. Sezonun genel olumsuz havasına ek olarak hüsranla biten Real Madrid karşılaşmasının ardından yapılan antrenman gergin geçerken bir pozisyonda TVG’de yer alan ifadeye göre topu sebepsiz yere 2. bölgeden 3. bölgeye Emre’ye hocası Cristobal Parralo, “Eğer bir sorunun varsa antrenmana devam etmeyebilirsin” ifadeleriyle sinirli bir şekilde bağırdı.

Bunun üzerine Emre Çolak direkt olarak soyunma odasının yolunu tutarken tecrübeli futbolcunun oldukça sinirli olduğu görüldü. Emre Çolak bu sezon Deportivo La Coruna formasıyla 15 resmi maçta forma giyerken 1 gol ve 1 asiste imza attı.

Skor
 
Aklı başında biri böyle bir azar yese bir şekilde başını önüne eğip çalışmaya devam eder.

Ama Emre "adam" ve "deliqanlı" kontenjanından olduğu için atara atar gidere gider diyip gitmiş.

O kadar net bir örnek ki bizim bazı gençlerdeki sorunlar hakkında. Sadece futbolda da değil genel bir anlayış bu.
 
Alt yapımız muazzam cidden

Emre B
Emre Çolaq
Adam Turan
Uğur (Trabzon)

Semih dışında Galatasaray’ı temsil eden futbolcu çıkmadı. Kal dediler kaldı. Git dediler gitti.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ya adamin ustune gideceksin vuracaksin ya inadina daha cok calisacaksin... sahadan cikarak en kotu secenegini kullandi bence.
pes etmek yok.
 
ne idüğü belirsiz bir adamlık felsefesiyle yaşayacağınıza, keşke it olsanız ama işinizi adam gibi yapsanız,bunu istiyor insanlar sizden o kadar.
 
Üst Alt