Emre, Mahmut ve Caicara Galatasaray Maçında Yok! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre, Mahmut ve Caicara Galatasaray Maçında Yok!


Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir ve Caiçara bu akşam ki maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. (Turkcell & BipSpor)
 
maxresdefault.jpg
 
Trabzon'da da eksiklikler vardı noldu? Bırakın bunları ya, biz Galatasaray'ız rakibin eksikliği var diye sevinmek eziklik göstergesidir. Azıcık kendinize güvenin. Takıma da sirayet eder belki.
 
Madem iyi bir kadro ve TD ümüz var; en önemli mevkide iki adamı birden eksik olan bir rakibi yenmeliyiz. Böyle yakaladığımız halde yenemiyorsak da eleştiririz elbette...

Bu da zorunuza gidecekse kendnize başka meşgaleler edinin. Samimi ve dostane tavsiyemdir...
 
Trabzon takımının da yarısı yoktu ne oldu hepimiz gördük. Çünkü neden? Galatasaray gibi oynamadık Anadolu takımı gibi oynadık yenildik. Eksiklikler gram umurumda değil. Başımızdaki herif, Karabük'ün değil de Galatasaray'ın hocası olduğunu idrak eder ve takımı buna göre oynatırsa her türlü yener geliriz yoksa yenilmemiz mukadderdir. Maçın ilk 15-20 dakikasında takım ne yapacağını ne yapamayacağını az çok belli eder zaten tıpkı Trabzon maçında olduğu gibi.
 
Valla demekki emre mahmut caicara da olsa maç 7-8 falan olacaktı.Allah belanı versin tudor.3-5 bin taraftara bile zor oynayan başakşehire rezil ettin bizi.
 
Üst Alt