Emre Mor’a Florya Vetosu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre Mor’a Florya Vetosu


5d1f7cf6ae298bcff015a053


Celta’da büyük hayal kırıklığı yaratan Emre Mor,menacerleri tarafından Galatasaray’a önerildi. Terim bu transfere onay vermedi.


Danimarka’da Nordsjaelland forması giydiği günden bu yana defalarca Galatasaray’ın transfer gündemine gelen Emre Mor’un ismi bir kez daha Sarı-Kırmızılı kulüple anılıyor.
Ancak bu kez roller farklı. 21 yaşındaki kanat oyuncusu, menacerler tarafından Galatasaray’a önerildi. Ekibiyle bir değerlendirme yapan teknik patron Fatih Terim’in ise bu transfere şimdilik onay vermediği öğrenildi.

Emre’nin bir türlü kariyerinde ilerleme sağlayamaması ve sorunlu karakter yapısı sebebiyle direkten döndüğü bildirildi. Ancak gündemdeki diğer transferlerin gerçekleşmemesi durumunda, Emre Mor’un son çare olarak düşünülebileceği de gelen haberler arasında.

Fanatik
 
Ilginc ozaman fatih terim adam edemiyormus kafadan sakat futbolculari, tuaf herifleri takima kazandirdik ama emreyi düsünmüyoruz, ben yerinde olsam bu riske girerdim ama kira bedeli dahi ödemeden alirdim, sonucta bizde oynayip tekrar parlarsa ve belki CL maclarinda boy gösterirse kendi takimi icin iyi bir sans olur, bu sartla gider anlasirdi yok diyorlarsa kendiniz bilirsiniz diyeceksin.
 
Hocanın 10 sene önce ki hali olsa belki isterdi de artık adam da yorulmuştur böyle tiplerle uğraşmaktan. 21 yaşına gelmiş herife iş disiplini ve karakter mi aşılayacak.
 
Ne şartlarda önerildi onu da yazsaydınız bi anlamı olurdu haberin. Örneğin 1 milyon kiralama 1,5 milyon maaş diye öneri getirirsen tabi ki onaylanmaz. Yani eğer gerçekten bi öneri ve red varsa bu sadece topçunun disiplinsiz ve şımarık olmasından kaynaklanmayabilir
 
İlk Fatih Hoca aldı milli takıma...
Kendi ağzıyla sıra dışı bir yetenek kazandık dedi..
Bizim milli takımı seçmesi için de çok uğraşıldı diye hatırlıyorum..
Daha 21-22 yaşında..
TT Arena da sağ açıkta çok tribünleri ayağa kaldırır..
Yarın bir gün Başakşehir, Kasımpaşa falan alır, form tutar, çok pişman oluruz..
Denenmeli..
 
Üst Alt