Emre Mor'un Menajeri: "Emre profesyonelliği daha yeni öğreniyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre Mor'un Menajeri: "Emre profesyonelliği daha yeni öğreniyor"


107033.jpg

Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan, Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.


İşte Emre Mor'un menajerinin açıklamaları:

"Emre konusunda teklifler var. Ama şu anda Dortmund'a konsantre. Onu bozmuyoruz. Onun düşüncesi fit olmak. 25 Temmuz'a kadar kampı var. Hocası takımda uygun görmüyorsa yeni bir adım olacak. Ama kısa vadeli bir adım olacak Hocası ve Dortmund ondan memnunlar. Ona sürekli destek veriyorlar. Çünkü Emre 6 ay içinde profesyonel oldu. Geçen sene onun için zor geçti. Emre profesyonelliği daha yeni öğreniyor. Biraz pişmesi lazım. Emre de yeteneğinin farkında. Kendisi için en doğru seçimi yapmak istiyor. Doğru bir harita çizmesini istiyoruz. Ama kulüp bir tarih vermedi. Sadece gelen tekliflerin hepsini cevap vermeden bekletiyorlar. Satılacak bir isim olsa önceden hamlede bulunurlardı."

Özcan, Emre'nin geleceği ile ilgili olarak "Eğer Borussia Dortmund ve hocası Emre'yi uygun görmezse ve gelişmesi konusunda sıkıntı yaratacaksa teklifleri değerlendireceğiz. Emre Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı yakından takip ediyor. Ama Türkiye'ye gelecekse, gideceği yer belli." diye konuştu.

beIN SPORTS
 
Aşırı hızlı ve kısa boylu binlerce futbolcu var onlardan biri. Pas vermeyi , orta yapmayı öğrenemezse kaybolur gider.
 
Üst Alt