Emre Mor'un Menajeri, Oyuncunun Geleceğini Değerlendirdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre Mor'un Menajeri, Oyuncunun Geleceğini Değerlendirdi


11535723511635.jpg

Sezon başında Borussia Dortmund’a transfer olan ancak 2. yarıda pek forma şansı bulamayan Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan, TRT Spor’da açıklamalar yaptı.


Özcan, sarı-siyahlı kulübün yeni teknik direktörü olan Beter Bosz’un Emre’yi takımda tutmak istediğinin altını çizdi ve ekledi;

“Emre için gelen teklifler var ancak kimseyle anlaşmış değiliz. Çünkü öncelikle kulüpteki durumunun netleşmesi gerekiyor. Bosz, Emre’yi Ajax’tayken istemişti. Şimdi de takımda kalmasını istiyor ancak kiralık olarak gitmesine de karşı değil. Bu yüzden başka kulüplerle görüşmemize izin verdi. Emre de milli takımadn yeni döndü. Oturup bir karar vereceğiz”

Özcan, Emre’yi Türkiye’den 3 büyük kulübün istediğini açıkladı. Menajer sözlerine “İspanya ve İngiltere’den bize ve kulübe teklifler geldi. Türkiye’den de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor, ancak 3’ü de teklif yapmadı. Bizim kararımızı bekliyorlar. 3’ünün de düşüncesi Emre’yi kiralamak, zaten bonservisini ödemeleri mümkün değil. Emre’nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyununu geliştirmesini istiyoruz. Bu yüzden önceliğimiz para değil. Dortmund’da bu gerçekleşirse, kalır. Aksi durum başka takıma gitmesi iyi olur.”
 
Bu yıl ya Bvb'de kalır ya almanya liginde bir takıma kiralanır

Ama eminim ki 2-3 yıl sonra bonservisiyle yolu STSL'ye düşecektir Emre Mor'un
 
Üst Alt