Emre'den Vasat Oynayan Şener'e Tepki! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Emre'den Vasat Oynayan Şener'e Tepki!


Mili Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, maç sonunda Şener Özbayraklı'ya 'Senin oynayacağın topu s.....' dedi. [Hürriyet]
 
Gayet yerinde söylemiş, sınır olsa Isla yerine bu beyin özürlü oynayacaktı fenerde


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
ulan-ben-senin-biyigini-sikerim--i26055-300x150.jpg
 
Şener çok kötüydü ama maçın faturasını birinin üstüne yıkarak kendi üzerindeki tepkiyi azaltmak için yaptırılan bir haber. Özellikle hazırlanmış. Sadece Şener yüzünden kaybetmedi bu takım.
 
şener kötü bir oyuncu olabilir ama milli takım kaptanıysan arkadaşına böyle birşey demeye hakkı yok. şener mi kaybettirdi maçı ortasaha yoktu resmen delik deşik etti adamlar hergelen atak denemesi gol pozisyonuna dönüştü o zaman bizde başakşehirin ekmeğini yiyen emre beyin oynayacağı topa sövelim bu maçtan sonra geçin bu işleri..
 
Skora isyan edecek bir Emre var. 10 yıl önce falan oyuncuların yarısı skora isyan ederdi. ADAM ARDA skora isyan edeceğine gevşek gevşek vuruşlar yapıyor. Gerisinin milli takım falan umrunda değil ama kabahatli bulundu "Yabancı Sınırı"

Ha insanlar hep bir ağızdan tepki gösteriyor. Bazı yerli futbolcular, bazı çıkarcı gazeteciler lafını ettiğiyle kalır umarım.

Hepsi takımlarında oynayan oyuncular ve çoğu yabancı sınırı varken de oynayan oyuncular. Geçti paşam yerliyim diye büyük takıma kapağı takım 10 yıl yatma dönemi geçti. Ya 2000lerde olduğu gibi çalışmayı, oynamayı öğrenecekler, ya da forma yüzü göremeyecekler. Defolup gidecekler Avrupa'da kendi ayarlarında takımlara gidip biraz futbol öğrenecekler.
 
Üst Alt