En çılgın futbol dövmeleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

En çılgın futbol dövmeleri


Futbolu çok mu seviyorsunuz? Hayatınızın büyük bir kısmını futbol ve takımınız mı oluşturuyor? Bir de şu futbolseverlere bakıp ne kadar fanatik olduğunuzu gözden geçirin.







Dövmeyi yapan usta, futbolun ustasını kola bir Da Vinci tablosu gibi yansıtmış. Maradona'nın yaşattığı en güzel anları hiç unutmamak için yapılmış bir dövme.









Bazen sadelik en iyisidir. Oldukça sade ve basit bir Hırvatistan dövmesi. Ama yansıtıldığı tuvalle bütünleşince büyük bir seyir zevki yaratıyor.









1999 yılında Manchester United'ın kazandığı Federasyon Kupası, Premier Lig Şampiyonluğu ve destansı Şampiyonlar Ligi zaferine ithafen yapılmış bir dövme. Bütün sırtı kaplamak için üç ay geçmiş olsa gerek.









İşte bu Liverpoollu biraz fazla ileri gitmiş. 2005 yılında Liverpool'un İstanbul'da kazandığı mucizevi Şampiyonlar Ligi finalini tam olarak kalbinin üzerine koyabilmek için meme ucunu aldırmış. Ayrıca kupanın kurdelaları da dağlama yöntemiyle yapılmış.







Manchester Unitedlılar takımlarının dövmesini sırta yapmayı tercih ediyor. Rooney formasıyla iyi bir bütünlük oluşturan renkli ve canlı bir dövme.







Bu taraftar ise Liverpool'u sırtına alarak asla yalnız yürümemeyi istemiş.







Hem fanatik bir Leeds United hem de bir İngiltere hayranı. Kafasının üzerinde yer alan Leeds United amblemiyle deplasmanlara gitmek pek kolay olmasa gerek.
 
Cevap: En çılgın futbol dövmeleri



leedsandenglandtattoo2.jpg




İstanbul'da öldürdüğümüz Leeds'li bu muydu ? :D
 
Üst Alt