En Golcü Savunmacı Maicon! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

En Golcü Savunmacı Maicon!


131323_452ec471632543b7bf4be77b93b2cbec.jpeg

Galatasaray’ın sezon başında Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paulo’dan transfer ettiği Maicon, savunmadaki başarısının yanı sıra hücumdaki katkısıyla da sarı-kırmızılılara önemli bir fayda sağladı.


OPTA’dan elde edilen verilere göre ilk 7 hafta sonunda 3 gol atan Brezilyalı savunmacı böylece Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper Lig’de en fazla gol atan savunma oyuncusu oldu.

Maicon, Galatasaray’ın 3-1 kazandığı Osmanlıspor deplasmanında 1 gol atmış son olarak da sarı-kırmızılıların 3-2 kazandığı Kardemir Karabükspor mücadelesinde 2 gol atıp galibiyetin gelmesinde önemli pay sahibi olmuştu.

Maicon’un zirvede olduğu en golcü savunmacılar listesinde Numan Çürüksu (Osmanlıspor), Nejc Skubic (Konyaspor), Martin Skrtel (Fenerbahçe), William Troost-Ekong (Bursaspor), Mattia Caldara (Atalanta), Ben Davies (Tottenham), Kamil Glik (Monaco), Kalidou Koulibaly (Napoli), Zouhair Feddal (Real Betis), Jamaal Lascelles (Newcastle), Jemerson (Monaco), Diego Llorente (Real Sociedad), Marcos Alonso (Chelsea), Stefan de Vrij (Lazio) ve Faouzi Ghoulam (Napoli) 2 golle Brezilyalı oyuncuyu takip ediyor.

galatasaray.org


GSCimbom Portal
 
türkiyeye gelen en büyük yabancı oyuncu pepe den hala ses seda yok maicon 3 pepe gücünde top oynuyor
 
Üst Alt