En Korktuğunuz An? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

En Korktuğunuz An?


Bakalım bizim cesuryürek forum üyelerinin en korktukları an(lar) :D



---



Benim şöyle çok pis bir anım var. İki sene önce arkadaşlar ile mezarlık kenarında yürürken, mezarlığın içinde, ayağa kalkan bir adam görmemizle beraber "ananı bacını laaaaan" tepkileriyle topuklamamız bir olmuştu. Neyse, sonra anlaşıldı ki adam mezarlığın bekçisiymiş. :eek:
 
Cevap: En Korktuğunuz An?



------



Yıllar önce , ortaokula gidiyordum..

Çanakkale'ye 25 km. uzaklıktaki bir köyde kalıyoruz ve okula Çanakkale'ye gidip geliyorum.



Mevsim kış, yerde dize kadar kar var.

Ben Çanakkale'ye gelen tiyatroya gitmek için köye gitmedim.



Oyun gece 11 de bitti. Araba bulmaya çabalarken birtane buldum ve bindim.



Beni köyün dışında bıraktı. Saat gece 1 falan.

O zamanlar böyle cep mep yok tabi.. Eve ne zaman geleceğimide söyleyemedim.



İndiğim yerden köye ve eve gitmem için mezarlığın yanından geçmem lazım.



Yolun solunda mezarlık, sağında çoban köpekleri !



Yolun ortasından yaklaşık 2 km. yürüdüm.



Koşamıyorum çünki köpekler takılacak peşime...



Eve gittiğimde ilk altıma baktım; ıslanmış mı ıslanmamış mı diye...



:eek:
 
Cevap: En Korktuğunuz An?



En çok korktuğum değil de konuyu başlattığın gibi mezarlıktan devam edelim;



Arkadaşın dedesine mezarı başında dua okuyalım diye 2 kişi girdik mezarlığa. Mezarın yerini de bilmiyor dalkavuk baya ilerledik içerlere doğru. Tepe gibi bir yer var, taşlık bir alan. Onun üzerine çıkmamızla salyaları akan pitbull'u karşımızda görmemiz bir oldu.



Ben hayatımda bu kadar diken üstünde koştuğumu hatırlamıyorum. Arkamızda azılı bir köpek, diğer yandan mezarlara basmama çabası..



Mezarlığa tek kapıdan girdik ama çıkışımız farklı kapılardan oldu arkadaşla.. Birimiz ön kapıdan çıkarken, diğerimiz dağlık alana açılan mezarlığın arka kapısından çıkmıştı..



Adranalin doruk noktadaydı ama korktuğum söylenemez. :)
 
Cevap: En Korktuğunuz An?



99 depreminde evimiz bodrum kattaydı çıkan uğultular gürültüler yerlerin gıcırdamaları hiç unutulacak gibi değil
 
Cevap: En Korktuğunuz An?



5 sene önce derste öğretmen dediki bir daha konuşanı gebertirim çok kötü yaparım demişti gözlerinden ateş fışkırıyordu. Sonra herkes sessiz sessiz dururken arkadaşım bana bakıp güldü ve öğretmen benle arkadaşı 1 kat aşağıdaki öğretmenler tuvaletine götürdü sonra.. kötü şeyler oldu işte :D En çok o zaman korkmuştum herhalde.
 
Cevap: En Korktuğunuz An?



5 sene önce derste öğretmen dediki bir daha konuşanı gebertirim çok kötü yaparım demişti gözlerinden ateş fışkırıyordu. Sonra herkes sessiz sessiz dururken arkadaşım bana bakıp güldü ve öğretmen benle arkadaşı 1 kat aşağıdaki öğretmenler tuvaletine götürdü sonra.. kötü şeyler oldu işte :D En çok o zaman korkmuştum herhalde.



En büyük korkun bu olsun. :ka21:
 
Cevap: En Korktuğunuz An?



5 sene önce derste dedimki bir daha konuşanı gebertirim çok kötü yaparım dedim gözlerimden ateş fışkırıyordu. Sonra herkes sessiz sessiz dururken lavugun biri diger ergene bakıp güldü ve bende 2 ergeni 1 kat aşağıdaki öğretmenler tuvaletine götürdüm sonra.. kötü şeyler oldu işte :D Tabi bende 2sini bi anda alinca kendimden suphe ettim. Dedim benim tercihim bunlar degil. En çok o zaman korkmuştum herhalde.​











 
Cevap: En Korktuğunuz An?



---



Ben asıl mevzuyu yazmayı unutmuşum :D



Biraz sizide korkutayım...





Az önceki olayda bahsettiğim köye gelmeden önce Bozcaada da oturuyorduk.

Arkadaşımla dağ tepe gezmeye çıkmıştık...

Bozcaadayı bilenler bilir; Türk mezarlığı ile Rum mezarlığı karşı karşıyadır...

Biz Türk Mezarlığının yanındaki yamaçta oturuyoruz. Rum mezarlığına bakıp birşeyler anlatıyoruz birbirimize..



Rum mezarlığının içinde bir taş bina var. Kapısı yok.

Kapısında bir mezar taşı dayalı ; yaklaşık kapı boşluğunun yarısını örtecek durumda duruyor...

Ona bakıp ; " herhalde yeni bir cenaze var , taşıda hazırlamışlar " falan diye...



O anda taş bir anda kayboldu !



Ben arkadaşıma , oda bana baktı kaldı...

Bir an susukunluktan sonra " hadi gidip bakalım dedim "

Ama gözümüz hep orada..Kimse yoktu orada.. Giren çıkan olmamıştı yani...

Koşarak gittik, gündüz vaktine güvenerek...



İçeri girdiğimizde içeride ne taş vardı nede birisi...



Biz giderken " ya taş devrildi, ya da birisi aldı" diye konuşuyorduk ve oraya yormuştuk...



Ama son durumla karşılaşınca ; bizim oradan koşup eve doğru yaptığımız hamlede sanırım;



Yanımızda Usain Bold bile olsa sadece bizi seyrederdi !!!



:dogrun::dogrun::dogrun::dogrun::dogrun::dogrun::dogrun::dogrun::dogrun::dogrun::dogrun:
 
Cevap: En Korktuğunuz An?



yıllar yıllar öncesi

evdekiler yatılı ziyaretie gitmişler banada ailecek samimi olduğumuz uzun süredir ahbablığımızın olduğu bi ailenin çocuğuyla kalmamı tembih etmişlerdi iyide arkadaşımdır kendisi aynı zamanda

zira öyle de oldu daha çocuk sayılırız tabi 14-15 yaşlarında efenime söyliyim neyse ps1 revaçta tabi o dönem bi de yaz kavruluyor ortalık balkona tesisatı çektik 37 ekran tvyle gece 3-4 e kadar kastık uykumuz gelmişti toparlandık balkonda kıvrıldık yatarız deidk içerde sıcaktan yatılmaz diye işte tam yatıcakken işte önümüzdeki binaların en üst kat balkonunda bişey dikkatimi çekti benim bi kız sallanıyordu acayip bi şekilde tam seçemiyordum ama yani öyle bişey yapıodu arkadaşa söyledim benim gördüklerimi görüyomusun felan diye hakkaten dedi ne o öyle dedi allah kahretsin ki dürbün felanda yoktu hiç bişi yani anlamsız sadece bakıyorduk öyle gecenin 4 nde orda sallanan bi kız sonra bizi farketmiş olmalı ki elini salladı tabi biz hafiften tırsmaya başladık kim bu nedir necidir ne yapıyor hiç anlayamıyoruz sokak lambalarından başka binada başka hiç bi ışık felan yok sadece o balkonda bi ışık orası yıllardır boş olmasına rağmen ve sallanan kız işte bize el salladıktan sonra iyice afalladık noluyor felan diye polisi aradık işte hemen böyle böyle pek takmasalarda polisler sabah geldi işte nedir hayırdır çocuklar böyle böyle anllattık durumu tabi o esnaya kadar kaybolmuştu kız akabinde bina sakinlerini sordular soruşturdular bizden başka gören olmamış öyle bişi işte sadece oranın eskilerinden biri orda bi kızın intahar ettiğini söyledi yıllar önce biz şaştık kaldık tabi

needen biz?

niçin biz?

bunun anlamı nedir?

sorularını yıllardır kendime sordum durdum hala içimde bi uktedir
 
Cevap: En Korktuğunuz An?



Pamukova'da raydan cikan trendeydim. Ablamla Ankara'ya gidiyorduk. Vagon yan yatarken ve ablami o toz duman icinde buluncaya kadar cok korkmustum. Neyse ki birkac siyrikla atlattik kazayi.
 
Cevap: En Korktuğunuz An?



Bi gece vakti arkadasımın yanına gitmem gerekti gece 11-12 arası falan sanırım halı saha maçı için olabilir genelde gece yarısı maç yapardık. Her neyse bu arkadaşın evinin önüne geldim bi ara sokakta evleri ve elektrikler gitti sokaklar acayip karanlık oldu.

Beklerken 1 tane normal büyüklükte bir köpek gördüm tabi iyice yanıma yaklaştıktan sonra fark ettim yanımdan geçti gitti. Sonra arkasında kocaman bir köpek daha çıkageldi. O an ne yapacağımı bilemedi etrafta araba aradım üzerine atlayacak ama yok göremedim o karanlıkta. Neyse işte köpek geldi patileri ( ne patisi anasını satıyım pençe ) omuzuma koydu burnu burnuma değiyor üzerime çıktı , dedim b*ku yedik "tecavüz kaçınılmaz" :D Köpeğin dili falan burnuma değiyor bir baktım beni yalıyor ( köpeğin tarzını sevdim ama sonradan ) neyseki niyeti iyiymiş sanırım diğer ufak olan köpekte gelince beni bıraktı onunla gitti sanırım dişiydi o diğer ufaklık. En fazla 1 dakika sürmüştür ama hiç unutamam.
 
Üst Alt