Engelsiz Aslanlar Dünya Şampiyonu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Engelsiz Aslanlar Dünya Şampiyonu


eda6e317815_10150392423175358_689820357_10535292_1396691692_n.jpg




Galatasaray TS Basketbol Takımı, Japonya’nın Kitakyushu kentinde 9.’su düzenlenen Kıtalararası Kupa’nın final maçında ev sahibi Miyagi MAX ile karşılaştı. Mücadeleden 68-51′lik skorla üstün ayrılan Engelsiz Aslanlar, üçüncü kez “Dünya Şampiyonu” oldu.



Haberin Devami GSC Portal'da
 
Cevap: Engelsİz aslanlar dÜnya Şampİyonu



Kuruluşunun 6.yılında 3.kez dünya şampiyonu olmak, dünyada böyle bir performans var mıdır acaba? #engelsizaslanlardunyasampiyonu
 
Cevap: Engelsİz aslanlar dÜnya Şampİyonu



Helal olsun, gerçekten çok büyük başarı, bravo. Üçüncü kez dünya şampiyon olmak her yiğidin harcı değildir, tebriklerimle.



Bir konu dikkatimi çekti, spor sitelerinde, haber sitelerinde bu haber nedense pek yok, acaba dünya şampiyonu olan takımın formasının "sarı-kırmızı" olması bazılarını rahatsız mı ediyor????



Yazıklar olsun.
 
Cevap: Engelsİz aslanlar dÜnya Şampİyonu



sirf spor askiyla, adam gibi mucadele eden bu adamlarin mucadelesini izlemek isterdim, yilda milyon eurolar alan ve kicini kaldirmak icin ozel motivasyon izleyen hiyarlarin degil. ama ne yazik ki ts basket macini izleyecegime bahcedeki cimin buyumesini izlemeyi tercih ederdim. ama benim gozumde asil Galatasaraylilar bu adamlar
 
Cevap: Engelsiz Aslanlar Dünya Şampiyonu



Helal olsun.Spor sitelerinde son dakika olamasanız da bizim hep yüreklerimizin her dakikasında varsınız.
 
Cevap: Engelsiz Aslanlar Dünya Şampiyonu



Bu oyunda kaybeden yok ama yinede bu iradeyi son 3 sezondur göstermeleri mükemmel bir olay.Kazan maçı öncesi biraz olsun onure edebilir,hakettiğiniz ilgiyi biraz olsun gösterebiliriz umarım.Tabi öncesinde bu akşam Bursaspor maçında da düşünülür birşeyler sanırım.
 
Cevap: Engelsiz Aslanlar Dünya Şampiyonu



6 senede 5 lig şampiyonluğu, 3 Avrupa Şampiyonluğu, 3 Dünya Şampiyonluğu. Takıma ve Sedat hocaya binlerce kez teşekkürler bizlere bu sevinci yaşattıkları için.
 
Cevap: Engelsiz Aslanlar Dünya Şampiyonu



Bu takıma en güzel iltifatlar bile az

tebrikler

ENGEL in YOK olduğunu bize tekrar hatırlattılar

Hepinize sonsuz saygılar.
 
Cevap: Engelsiz Aslanlar Dünya Şampiyonu



Helal olsun hepsine. Dünya Sampiyonlugunu siradan bir olaymis gibi hissettirdikleri icin ayrica tesekkür ediyorum :) Alistirdilar bizi. Seneye uzaylilarla mac yapsalar heyecan yaratabilirler yine :D
 
Üst Alt