EPL 19/20 H:1 | Manchester United 4-0 Chelsea | MS | 11 Ağustos | S Sport - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
2 gündür atak olarak verimsiz maçlar izleyince gaza gelmiş gibisin ahbab çoğu maçta delik deşik ederler bizi kendimizi kandırmayalım. Akhisar'ın yaptığı pres karşısında zorlandık atak yapamadık daha geçen hafta..
Taktik acidan zayifiz, baya bir yükselmemiz lazim ama bireyse topcu olarak bakarsan öyle fena da degiliz.

Rakipler ne kadar iyi olursa o kadar hirslanirsin ve gelisirsin normalde.

Ama evet, bazi maclarda baya delik desik oluruz ;D
 
Olabilir ama bir de söyle bak: Muslera, Luyindama, Belhanda, Feghouli, Babel, Seri, Falcao (muhtemel) oynamis ve oynayabilirlerdi bu ligde.

mesele oyuncu değil

ingilterenin futbol kültüründe ağır disiplin ve sistem var , kalite buradan geliyor. bi türk ligi kulübünün o tempoya dayanması mümkün değil. yani, bizim takımın tek bir cl maçına motive olmasından çok öte bi olay..
 
Biz düşüyorsak Celtic-Rangersda amatör kümeden yukarı çıkamazlar

ama rangers celtic ada kültürünün parçası zaten , tek eksikleri premier ligin parası. , ki ikisi de everton vs. gibilerinden kat kat büyük kulüp.

ben daha çok bi kulübün duvarlarındaki enerjiden bahsediyorum, mentalite olarak o tempoya uyum sağlayamayız. ki sadece biz değil yani, mesela italyan kulüpleri de gayet ayvayı yer orada..
 
Üst Alt