Erden Timur: "Başka transferler için yardıma hazırız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erden Timur: "Başka transferler için yardıma hazırız"


Galatasaray Yönetimi isterse başka transfer için yardıma hazırız"

erden_timur.jpg

Serhan TÜRK / İstanbul,(DHA)

Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın "Sponsorumuz transferimize yardımcı olacak" açıklamalarından sonra görüşlerini aldığımız NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur "Forma sponsoru olduğumuz ve Galatasaray'ın ana sponsoru olarak Sarı-kırmızılı Kulübe her zaman yardım etmeye hazırız. Fınansal Fair Play yüzünden mali dengeyi sağlaması açısından ve Galatasaray taraftarlarını rahatlamak neticesiyle Emre Akbaba transferı için elimizden geleni yaptık" dedi.

ERDEN TİMUR: "DİĞER TRANSFERE DE YARDIM EDERİZ"

Bu arada Emre Akbaba'nın transferi için Galatasaray'ın 3, NEF'in 2 milyon Euro ödeyeceği ve Aytemiz Alanyaspor'a toplam 5 milyon Euro verileceği öğrenildi.
Timur, DHA'ya yaptığı açıklamada "Gerek görülürse diğer transfer için de her zaman yardıma hazır olacağız. Galatasaray yönetimine bunu bildirdik" dedi.

GSC Editorial Yorum: Adam gibi Adam !
 
Madem böyle bir Galatasaraylıydı forma sponsorluğu niye düşük ücretten ve TL cinsinden oldu onu anlamadım.Dursun'un beceriksizliği miydi acaba?
 
Azeri socar var Gs lı krasnodar yönetim kurulu üyesi var kel bir inşaat çı oda sıkı Gs lı başkan bunlarla irtibata geçse ihya oluruz

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Peki sponsor ile yapılan transferler ffp açısından nasıl bir durum teşkil ediyor.

Kulüpten çıkan para mı yazılıyor gelir gider dengesine.
 
Üst Alt