Eren Derdiyok Antrenmana Çıkmadı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eren Derdiyok Antrenmana Çıkmadı


5c2da3c4ae298bfd538ee250

Sarı-kırmızılılarda gözden çıkarılan bir diğer isim olan Eren Derdiyok, tesislere gelmesine karşın antrenmana çıkmadı.

Sarı-kırmızılılarda gözden çıkarılan bir diğer isim olan Eren Derdiyok, tesislere gelmesine karşın antrenmana çıkmadı. Eren’in kendisine takınılan tavırdan çok rahatsız olduğu öğrenildi. Yarım sezon daha sözleşmesi bulunan Eren, Fatih Terim’in isteğiyle kadro dışı bırakıldı.

Cim-Bom start verdi

Galatasaray, 2018-2019 sezonu ikinci yarı hazırlıklarına dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Sarı-kırmızılı takım, yeni yılın ilk çalışmasında anatomik adaptasyon antrenmanı yaptı. Antrenmanda her bir oyuncu kendi nabız aralığına göre aerob koşu gerçekleştirdi. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Skorer
 
17 süper lig maçı 6 şampiyonlar ligi. alternatifin yok. kesin 11'sin. büyük şanstı kendisi için ama başaramadı. yolu açık olsun.
 
işte bu ya. yeni yılın en güzel haberi. itoğlu iti bidaha görmeyiz umarım. hem kadro dışı bırakmayı düşünüp hem son maçlarda oynatması da hocaya yakışmadı. bu beyinsiz yerine eksik çıksak daha iyiydi o maçlara.
 
O fiziğe ve Avrupa görmesine rağmen nasıl bu kadar kazma oldu anlamıyorum. Takımdaki tek forvetsin bulduğunu sokman lazım bu şans ayağa bir daha gelmezdi. Yazık etti bence efsane olabilirdi.
 
inşallah sözleşmesini fesh edebiliriz. isteyen çıksa da kurtulsak. Bu da tarık gibi 6 ay daha paramı alırım yatarım moduna girecek yoksa.
 
Şunun yerine 1.8 metre bir direk dikseler sahanın ortasına kimse Ereni aramaz. Yahu ben Galatasaray'da futbolcu olacağım, as forvet gidecek; kendimi gösterme fırsatı elde edeceğim canımı dişime takardim sevgiyi kazanmak, Gomis gitti ama iyi ki x var dedirtmek için. Yeni nesil futbolcular bir tuhaf.
 
Üst Alt