Eren Derdiyok: "İyi futbol oynadık, hocanın bir felsefesi var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eren Derdiyok: "İyi futbol oynadık, hocanın bir felsefesi var"


dfb7df5ebdeb4d919a6ae99d5868288d.jpeg

Bafetimbi Gomis’in yokluğunda Kayserispor deplasmanında 2 gol atan Eren Derdiyok, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de ilk 11'de sahaya çıktığı son 7 maçta 6 gole (4 gol, 2 asislte) katkıda bulunmuş oldu.


Eren maç sonunda ise yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Çok kritik bir maçtı, herkes biliyordu bunu. Ona göre hazırlandık. İlk yarı çok iyi oynadık, pozisyonları yakaladık, golleri attık daha fazla da pozisyon yaratabilirdik. İkinci yarı çok farklı oynamak istedik. Kayseri baskı yaptı, iyi oynadılar."

"Kendi takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Çok mücadele ettiler. Hepimiz mücadele ettik. Bu tip maçlarda bir kontra yakalıyorsunuz ve maçı kendi tarafınıza çekiyorsunuz. Biz de ikinci yarı pozisyonlar yakaladık onlar da yakaladı. Çok mutluyuz."

"İlk yarıda takımdaki değişimi gördüğünüzü düşünüyorum. İyi futbol oynadık, hocanın bir felsefesi var. Daha iyi oynayacağımızı düşünüyoruz. İkinci yarı neleri düzeltmemiz gerektiği de belli. Hocanın gelmesiyle değişiklikler için az vakit oldu ama bunları düzelteceğiz."

galatasaray.org
 
Üst Alt