Eren Derdiyok Kadrodan Çıkarıldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eren Derdiyok Kadrodan Çıkarıldı!


erenderdiyk.jpg

Galatasaray'da sakatlık krizine önemli bir halka daha eklendi. Sarı Kırmızılı ekibin golcüsü Eren Derdiyok'un sağ alt arka adalesinde ikinci derece zorlanma meydana geldiği için Gençlerbirliği maçı kadrosundan çıkarıldı.


Eren Derdiyok'un tedavisinin 2-3 hafta sürebileceği bildirildi. Sarı Kırmızılı takımda De Jonk, Semih Kaya da sakatlıkları nediniyle kadroda bulunmuyor. Sakatlıkları düzelme yolunda olan Chedjou ve Sneijder ise Gençlerbirliği maçı kadrosuna alındı. Bu iki oyuncunun forma giyip giymeyeceği ise yarın yapılacak son kontrolden sonra teknik direktör Igor Tudor'un karar verecek.

beIN Sports
 
Yeter be kardeşim. Yeter ya.

Ulan Riekerink, sezon öncesi hiç mi çalıştırmadın bu adamları Hollandalı gavat seni?! Her hafta bir adam iptal ya.


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Igor Tudor'un ilk maçı olan Rize maçında hocanın oynatmak istediği tempolu, rakibi ısıran ve prese dayalı futbolu 45 dakika oynayabilmişti bu takım hatırlarsanız. İlk yarıda oynanan futbol takımın zaten az olan bütün kondisyonunu emdiği için ikinci yarı takım adeta çökmüştü. Maçtan sonra "Bu Riekerink herhalde antremanlarda aylarca ortada sıçan oynatmış" demiştim.

Şimdi ne kadar doğru bir yorum olduğu ortaya çıkıyor. Riekerink denen naif ve karizması olmayan bir adamı bulunca bütün takım yatmış ve Riko da bunlara uymuş. Biraz olsun karizması, disiplini ve ağırlığı olan bir hoca gelip idmanları ağırlaştırınca sapır sapır dökülmeye başladı haysiyetsizler. Süründür bunları Tudor hocam hiç acıma müstehaktır bunlara.
 
Üst Alt