Eren Derdiyok'un Golünün Sırrı Ortaya Çıktı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eren Derdiyok'un Golünün Sırrı Ortaya Çıktı!


5120697.jpg


Antalyaspor deplasmanında, biri son dakika olmak üzere attığı iki golle Galatasaray’a 3 puan kazandıran Eren Derdiyok’un bu çıkışında aslan payı teknik direktör Igor Tudor ve yönetici Levent Nazifoğlu’na ait.

Tudor ve Nazifoğlu, eski teknik direktör Jan Olde Riekerink döneminde ikinci plana atıldığı için demoralize olan tecrübeli futbolcuyla özel görüşmeler yaparak özgüven aşıladı.

Podolski’nin performansından memnun olmayan Tudor, hafta içinde Eren’i, “Sen bu takımın birinci santrforusun” sözleriyle motive etti.

Levent Nazifoğlu da golcü futbolcuya, “Sezon başında seni Lewandowski’ye benzettiğim için beni çok eleştirdiler ama hiç pişman değilim. Sen dünya çapında golcüsün. Çık, gollerini at” diyerek moral aşıladı.

Eren de Tudor ve Nazifoğlu’nun kendisine duyduğu güveni boşa çıkarmamak adına hafta içinde ekstra antrenmanlar yaptı ve çalışmalarının karşılığını 2 golle aldı.

iKiSi DE PFDK’DE

Öte yandan, TFF Hukuk Müşavirliği, Igor Tudor’u Antalyaspor maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi, Levent Nazifoğlu’nu da bir televizyon kanalına yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevk etti.

Hürriyet
 
Özgüven problemini aşarsa üst düzey katkı verecektir.Sürekli koşması ve önde baskı yapması alan değiştirmesi lazım, ayrıca kanatlardan hava topu istemesi lazım.

Havaya diktiğimiz topları da biraz daha iyi kontrol edip indirmesi gerekiyor.
 
Yine saçmalıyorlar. Eren'de değişen bir şey yok aynı. Son dakika golüyle sevindik ama ayaklarının yere basması lazım rezil olacaktık neredeyse.
 
''Levent Nazifoğlu da golcü futbolcuya, “Sezon başında seni Lewandowski’ye benzettiğim için beni çok eleştirdiler ama hiç pişman değilim. Sen dünya çapında golcüsün. Çık, gollerini at” diyerek moral aşıladı.''

Beyin hücrelerini tek tek gondikleyim senin Levent
 
Üst Alt