Ergin Ataman: "Bazen bırakmayı düşünmüyor değilim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ergin Ataman: "Bazen bırakmayı düşünmüyor değilim"


erginataman-2.jpg

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, kulüpteki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.


Ergin Ataman’ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar şöyle:

“Dünkü maça gelirken eşimle, oğluma bile şüpheliydim. Acaba gelsinler mi gelmesinler mi diye. Ne kadar acı düşünebiliyor musunuz, sizin hayatınızı verdiğiniz, her anınızda başarısı için mücadele ettiğiniz ve o kulübün taraftarı olduğunu düşünen bazılarının küfür etmeleri. Protesto her zaman olabilir. Ben 5 yıldır Galatasaray’ın başındayım. 23 yıl sonra Galatasaray Türkiye Şampiyonu, Euro Lig’de ilk 8’e soktuk. Geçen yıl en iyi takımlar arasına soktuk. Sonuçta daha iyisini yapan varsa küçümsersin. Bugüne kadar Türkiye’de futbolda sadece Galatasaray EUFA kupasını kazandı, basketbolda da Euro Cup kazandı. Barselona Yunanlı koç almış memnun değiller. Maçın sonunda taraftar beyaz mendil salladı. Protestoya her zaman edebilirsin, bağırabilirsin. Protesto amaçlı ama gelip de kendi hocana küfür ediyor, hakaret ediyorsan bu sportif değerlere sığmaz. Maalesef sporumuzda spor kültürünü almayan arkadaşlarımız var.”

“BAZEN BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM”

“Bırakmayı düşünmüyor değilim, çünkü yoruluyorum. Eve gittiğim zaman yorgun olduğumu hissediyorum. Ondan sonra gerçek taraftarların sevgi dolu mesajları gelince kendimi toparlıyorum ama tabii ki neden diyorum yoruluyorum? Gitmeyi düşünüyorum ama ondan sonra diyorum ki senin duruşun bu, sen Ergin Ataman’sın. Dik durursun, aksine bunlara karşı daha da dik olursun. O zaman da işte diyorum ki ben buradan hiç gitmeyeceğim, hep burada kalıyorum diyorum. Bu çelişkiyi yaşıyorum. Ama sonuçta spor yapıyoruz. Ben bunu her zaman da söylüyorum. Hiçbirimiz burada kalıcı değiliz. Oyuncular da hocalarda taraftarlar da fani dünyada bugün varız yarın yokuz. Galatasaray kulübü yıllardır var ve var olacak” diye konuştu.

“BAŞKA KULÜPLE GÖRÜŞME YAPMADIM”

“Bu aylarda birçok transferle ilgili söylenti çıkar. Ama şu anda bu konularla ilgilenen yabancı menajerim var. O takip ediyor gelişmeleri. Benim şu an tek konsantrasyonun Galatasaray üzerine. Galatasaray şu anda play-off’larda Türkiye’nin en büyük şampiyonluk adayı. Benim önceliğim Galatasaray üzerine tabi ki sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Galatasaray benle devam edip etmeyeceğini bilmiyorum. O nedenle menajerim yurt dışındaki bazı kulüplerle görüşmeler, daha doğrusu görüşme derken ona bir takım talepler geliyor olabilir. Barselona ve Milan adı geçiyor. Ama ben kimseyle görüşme yapmadım.”.

Gama Spor


PORTAL HABERİ
 
Defol ulan. Bütün sezon karı gibi konuşmaktan başka bir şey yapmadın zaten. Koca sezonu da heba ettin. Senin yüzünden şamar oğlanı olduk. Deplasmanda başlama düdüğüyle maç verdin. Saçma sapan açıklamalarla kendini de, bizi de rezil ettin. Kendini kulübün sahibi falan mı zannediyorsun? Kendin gibi mal kadro kurdun, guard bulmaktan aciz herif. Defol!
 
Son düzenleme:
gittiğini düşünün sonra dursunun kimleri getirebileceğini hayal edin. üstelik abi kardeş futboldan anladıklarını sanıyorlar futbol takımının hali ortada. geçen yıla kadar adını bile duymadıkları baskette ne kararlar alırlar bi düşünün derim.
 
2019,2020 gibi bu forumda bu sefer şampiyonluk şarkıları Avrupa şarkıları söylenmeye başlayacak.Avrupa'da yine turlar atlayacağız falan hoca başkan topçular herkes övülecek.2021'de ise yine sövülecek herkese.Böyle gider bu kulüp,ötesini beklemeyin.2 ileri 1 geri,1 ileri 2 geri.
 
Üst Alt