Ergin Ataman Galatasaray’da | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ergin Ataman Galatasaray’da


f6dd4ATAMANDEV_WN7TC.jpg




Galatasaray Medical Park, Beşiktaş Milangaz ile sezonu üç kupayla kapatan Ergin Ataman’ı renklerine bağladı...



Haberin Devami GSC Portal'da
 
Cevap: Ergin Ataman Galatasaray’da!



Hepimiz Oktay Hoca için çok üzüldük ve gitmesin istedik. Ama Oktay Hocayı bize sevdiren ne yönetim ne oyuncuydu sadece Galatasaray armasıydı. Arma yüzünden şimdi Oktay Hocaya olduğu gibi Ergin Hocaya da sahip çıkmalıyız. Beşiktaş yönetimini pek beğendiğim söylenemez ama şimdi destek olmak lazım. Yöneticileri sonuna kadar eleştirelim ama lütfen hocaya destek olalım.
 
Cevap: Ergin Ataman Galatasaray’da!



Uzun vadede çok başarılı olacak, hatta istediği transferler yapılırsa bu sene kupayı alır geliriz
 
Cevap: Ergin Ataman Galatasaray’da!



Şimdi bu adam Beşiktaşla 1 yılda 3 kupa kazandı diye Galatasaray taraftarı, yönetimi de ilk yıldan şampiyonluk bekler. Eğer kupa kazandıramazsa gelecek vaadeden bir takım yaratsa bile gönderilir diye endişe ediyorum. En yakın örneği Oktay Hoca çünkü. Gerçi taraftar arkasındaydı ama yönetim değildi. Biraz kadro istikrarı, biraz sabır gerekiyor başarı için. Mahmuti kalmalıydı bence ama Ergin Ataman 3 kupa kazandığı bir camiayı, EuroLeague oynamayı feda etmişse gerçekten Galatasaray'ı istiyor demektir. Bu da başarı için önemli bir sinyal..
 
Cevap: Ergin Ataman Galatasaray’da!



Hayırlı olsun.Başından beri çok istemiştim bu transferin gerçekleşmesini ve sanırım bugün bizler adına en güzel gelişme Ergin Ataman'ın takımın başına geçmiş olmasıydı. :)
 
Cevap: Ergin Ataman Galatasaray’da!



bana basketbolu sevdiren oktay hocaydı Galatasaraylılık durusuydu Hangi şampiyonluk Senın yuregınden buyuktur hocam lafıydı gitti ama bı taraftar kazandırdı herzaman sevıcez yenı hocamızda hayırlı olsun inşallah onunlada baglarımız ıyı olur ve basarılı olupda kovulmaz
 
Cevap: Ergin Ataman Galatasaray’da!



bizim bu yılki başarılı kadromuzu bu sezon kac defa yendi ergin atamanın bjksi. helal olsun hoca farkını gösteri. allah hayırlı uğurlu etsin. oktay hocayı hep sevdik ama artık gidenin arkasından ağlama dönemi değil daha başarılısını aldık diye övünebiliriz bile hatta
 
Üst Alt